Opvallende stand

WebSummit: 3 opvallende stands die we gespot hebben

13 november 2017

Vorige week bezocht ik de WebSummit in Lissabon. Een grote beurs met maar liefst 4 hallen. Daar moet je met je stand natuurlijk wel opvallen. En dat deden sommige bedrijven ook. In deze blog licht ik er 3 opvallende stands uit.

Een nagebouwde tram als kiosk

Lissabon staat bekend om hun ouderwetse, gele trams. Een van de stands speelde daar slim op in en bouwde er een na. Compleet met een typische Portugese tegeltjesmuur. Het was niet alleen een eyecatcher maar ook een soort barretje voor koffie en zoetige snacks.

Stand met congreszaal of meetingroom

Nodig je je relaties uit om naar de beurs te komen? Of wil je tijdens de beurs direct met interessante mensen in gesprek? Of organiseer je misschien zelf een aantal workshops of presentaties? Pak het groot aan en zorg voor een stand met eigen subruimte. Bijvoorbeeld op de 1ste verdieping!

Stand met subruimte boven

Een carousel met draaistoelen

Dit was een van de stands die het meest m’n aandacht trok. Een carousel met ronddraaiende stoelen. Een leuke manier om met mensen in gesprek te gaan.

Er stond ‘Carousel Pitch’ boven. Vermoedelijk kon je op bepaalde tijden een pitch geven. Alle keren dat ik er langsliep was het helaas leeg. Behalve die toen ik er met Andrea instapte (zie vlog). Toen deden anderen al snel mee. 🙂

Stand met carousel

Wil je meer mooie stands zien die we gespot hebben op WebSummit? Bekijk onze vlog op Youtube.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen