Foodtruckfestival

Organiseer je eigen foodtruckfestival met Rrrollend

30 januari 2018

Wil jij je eigen foodtruckfestival organiseren, maar zie je er als een berg tegenop? Laat het festival Rrrollend het dan gewoon voor jou op maat maken.

Foodtrucks zijn nog steeds erg populair. Je hoeft er ook niet meer van op te kijken als je een foodtruck op een zakelijk festival ziet. Ook foodtruckfestivals zijn populair. Mocht je dit jaar nou zelf een foodtruckfestival willen organiseren, maar heb je weinig tijd om dat allemaal te regelen, dan kun je terecht bij Rrrollend.

Bestaand festival

Rrrollend is een bestaand festival dat plaatsvindt in diverse steden. Het is een gratis festival, met uiteraard verschillende foodtrucks en live muziek. Om het festival helemaal af te maken zijn er ook activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Voor kleinschalige bijeenkomsten kun je je eigen tafel krijgen in een Zweedse tent op een van de festivals. Je kunt je bezoekers dan een pasje geven, zodat ze zelf eten en drinken kunnen halen. Of je laat ze volledig verzorgen aan tafel door een van de medewerkers.

Foodtruckfestival op maat

Als jij je eigen festival wilt organiseren met hulp van Rrrollend, biedt dat een aantal voordelen. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij een van hun eigen locaties (op een boerderij in de Randstad), in een loods of op jouw eigen bedrijfsterrein.

Daarnaast kun je kiezen uit een groot aantal foodtrucks. Je hoeft dus niet zelf te zoeken. Afhankelijk van het aantal bezoekers en een eventueel thema, stel je je eigen foodtruckfestival samen.

Verder kunnen ze meedenken of zelfs meehelpen met het verzorgen van het entertainment, de aankleding en meubilair.

Kijk voor meer informatie op rrrollend.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.