Postermuur

Handige oplossing op beurzen: een postermuur

Gespot op EventSummit: een postermuur waar standhouders hun flyers, posters en acties op kwijt kunnen.

Op beurzen en netwerkevenementen zie je vaak allerlei flyers, brochures en visitekaartjes op tafels liggen op cateringspleinen bijvoorbeeld. Bedrijven willen graag hun naamsbekendheid vergroten, bezoekers naar hun stand trekken of een actie onder de aandacht brengen.

Maar allerlei promotiemateriaal op een tafeltje oogt al snel rommelig. Ik denk dat maar een enkele bezoeker ernaar kijkt. Ze komen immers niet bij het tafeltje staan om flyers te bekijken. In het ergste geval leggen ze ook nog eens hun bord eten en glaasje drinken op het drukwerk.

Als je een beursorganisator bent, kun je dat handig oplossen met een plakmuur- of zuil. Ik zag dit op EventSummit en vond het slim gevonden.

posterzuil

Overzichtelijk en netjes

Je kent ze wel van straat met posters over festivals en voorstellingen: plakmuren of -zuilen. Ook tijdens verkiezingscampagne duiken ze op.

Het voordeel voor bedrijven en standhouders is, is dat hun boodschap veel zichtbaarder is voor voorbijgangers. Bovendien is het duurzamer. In plaats van stapels printwerk neer te leggen, hoef je er maar enkele op te hangen.

Een ander voordeel is dat het er allemaal een stuk netter uitziet op de tafels. Win-win toch?

Zo geregeld

Het is eenvoudig neer te zetten zo’n postermuur. Om het plakken wat makkelijker te maken, regel je als organisator gewoon wat lijmspray.

Goed idee of niet? We horen het graag van je!

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Vragen of opmerkingen?