Robot als host

Pepper de robot als host van je evenement

3 november 2017

Een robot heeft een enorme aantrekkingskracht op je evenement. Wist je dat je hem ook een belangrijke rol kan laten spelen? Bijvoorbeeld als host!

Een mooi voorbeeld hiervan is de lancering van de campagne Nederland Leest. Dit jaar stond het in het teken van robotica. In diverse bibliotheken kun je in de maand november daarom een robot ontmoeten. Maar in de bibliotheek van Haarlem was Pepper de robot zelfs de host.

Meer dan een eyecatcher

Pepper kwam de bibliotheek binnen en kondigde de directrice aan. Zij vertelde vervolgens het doel van deze lancering. De robot sloot de opening af met een dans (samen met een danser) om vervolgens met de bezoekers op de foto te gaan. Uiteraard trok de robot veel bekijks en entertainde de aanwezigen.

Deze robot kan dus een mooie rol hebben op jouw evenement, meer dan alleen een eyecatcher. Hij kan bovendien ook fluiten, klappen, knikken, niezen en zelfs de Dab!

Wil je Pepper in actie zien? Bekijk dan mijn vlog op ons Youtube-kanaal.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen