Same Height Shoes feest

Iedereen is even lang met deze ‘same height shoes’

Met deze schoenen is iedereen even lang. Zo kunnen je eventbezoekers elkaar recht in de ogen aankijken. Het ziet er grappig uit, maar het is best een bijzonder idee!

Dit idee kwam ik een tijdje geleden tegen. Het is al oud, maar ik moest het delen. Grote kans dat je het nog niet kent: Same Height Shoes. De wat?

Schoenen met verschillende hoogtes

Deze schoenen hebben verschillende hoogtes en zijn gemaakt van foam. Afhankelijk van hoelang je bent, krijg je schoenen die zorgen dat je 2 meter lang bent. Korte mensen krijgen hogere schoenen, lange mensen lagere.

Waarom zou je dat willen?

Het idee erachter is dat iedereen een gemeenschappelijke lengte heeft en daardoor elkaar ook nog eens recht in de ogen kan aankijken. Zelf ben ik maar 1.61 meter en het lijkt me best wel fijn. Het praat toch lekkerder als je elkaar recht in de ogen kan aankijken.

Het is bedacht door een kunstenaar, dus de schoenen zijn niet te koop of te huur. Maar wie weet inspireert het je om ook zoiets te verzinnen of om het na te laten maken.

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Vragen of opmerkingen?