Zijden bloemen

Zijden bloemen als sfeermaker en eyecatcher

26 oktober 2017

Je evenement of beursstand kun je heel makkelijk opfleuren met kleurrijke bloemen, planten en zelfs bomen. Kunstbloemen zijn duurzaam en zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Bloemstukken op maat zijn al jaren favoriet bij evenementen, beurzen en festivals. Tegenwoordig is de huidige markt uitgebloeid tot ongekende mogelijkheden op het gebied van ‘vergroening’. Zijden bloemen zijn één van de pareltjes die een merk kan laden op een positieve manier. De bloemen vallen op, hebben de wow-factor en trekken publiek.

De bloemetjes binnen zetten

Zijden bloemen hebben een hoge kwaliteit en zijn de investering dubbel en dwars waard. The Silk Company heeft dat begrepen en biedt unieke, op maat gemaakte, bloemstukken aan. De zijden bloemen zijn te huur of te koop. Wanneer je de bloemen huurt, dan kun je ervoor kiezen om elk kwartaal of halfjaar de type bloemen en kleur aan te passen naar het seizoen. Bij evenementen zijn bloemen ideaal voor bij de entree, op tafels, als roomdivider of op het podium. De kleuren en frisse uitstraling fleurt elk evenement op.

Zijden bloemen

Groen, groener, groenst

Naast zijden bloemen zijn er ook hele plantenwanden op de markt. Deze verticale tuinen, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn toepasbaar in ieder interieur: op een evenement, op kantoor of gewoon thuis. De type planten en zelfs de kleur kun je allemaal zelf bepalen. Wil je nog groter, dan zijn de XL kunstbomen een goed idee. Een hele groene boom, of een combinatie met zijden bloemen, behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek de kleurrijke mogelijkheden op thesilkcompany.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Creatieve eventmanager en copywriter die het liefst de hele dag bezig is met bedenken, creëren en inspireren. Schrijft en organiseert voor verschillende opdrachtgevers op freelance- en projectbasis.

Een reactie plaatsen