Zwevend vergaderen

Zwevend vergaderen in het bos

20 juni 2018

Effectief vergaderen doe je op een inspirerende plek. Als je echt iets bijzonders wilt doen, ga je met je team Skogsfloaten. Oftewel: zwevend vergaderen in het bos.

Nieuw bij Kapellerput

De Zweedse uitvinding wordt sinds deze maand aangeboden bij de Kapellerput in Heeze. Sowieso een hele fijne locatie, waar ik al eens eerder over schreef omdat ze zo goed rekening houden met dieetwensen.

Wat is het precies?

Het zijn een soort hangmaten, opgesteld in een cirkel, in een bos. Er is plek voor 12 personen. Het zweven geeft je een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid. En het ontspant! Stel je voor dat je in zo’n hangmat schommelt, terwijl je omringt bent met bomen en naar de (hopelijk blauwe) lucht tuurt. Ik kan me voorstellen dat je dan veel creatiever en relaxter bent en gezamenlijk op goede idee├źn komt. Er is een Skogfloat-trainer aanwezig die de groep door de sessie heen loodst.

Skogfloaten met slecht weer

Niets is zo veranderlijk als het weer, maar gelukkig hoeft dat het skogfloaten niet in de weg te zitten. Er is een daktent voor als het regent en in de winter krijg je een heerlijke thermoslaapzak.

Kijk voor meer informatie bij kapellerput.nl.

Via events.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen