24Carlton Experience

Vlog: highlights van de 24Carlton Experience

13 september 2019

In 24 uur langs 4 hotels met elk een eigen thema. Bij elk hotel was er een bijpassend programma. Bekijk de vlog en laat je inspireren.

Wij mochten mee met de 24Carlton Experience. Een evenement van 24 uur waarbij we langs 4 locaties gingen van de Carlton Hotel Collection. Elk hotel heeft een eigen thema en de onderdelen van het evenement sloten daar ook mooi op aan. Bezoekers speelden een soort Twister-spel met de hele groep, leerden elkaar beter kennen met het spel Verbingo deden mee aan levend Monopoly, aten een knalroze, veganistische burger en trapten een bal tegen een digitale voetbalmuur.

Zoek je meer inspirerende voorbeelden over hoe andere evenementen worden aangepakt? Bekijk alle cases op Youtube of lees de blogs.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Carlton Hotel Collection. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Deel Tony Chocolonely uit met je eigen wikkel

Tony Chocolonely is razend populair. Een leuker (en lekkere) weggever dus! Je kunt je eigen wikkel ontwerpen, zodat het aansluit bij je evenement.

Lees verder

Bijzondere entree door projectie op waterdamp

Een opvallende, interactieve ontvangst waar je persoonlijk begroet wordt door een tijger afgebeeld in waterdamp… Ja, dat kan! 

Lees verder
Publiek in congreszaal

5 Alternatieve formats voor een congres

Er is zoveel meer dan een keynote-spreker en subsessies. We geven je een aantal ideeën om het programma van je evenement eens helemaal anders te doen.

Lees verder

Een reactie plaatsen