Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Inspiratie evenement

3 Plekken om inspiratie vandaan te halen

30 augustus 2017

Inspiratie voor je evenement kun je overal vinden. Deze 3 plekken helpen je om je online zoektocht naar inspiratie makkelijker te maken!

Regelmatig kijk ik op Pinterest om inspiratie op te doen. Het viel me op dat er een aantal plekken (zoektermen) zijn waar ik de beste ideeën op doe. Maar voor ik dat vertel, eerst een redelijk voor de hand liggende plek om inspiratie op te doen, namelijk:

Festivals

Misschien een beetje afgezaagd intussen, maar toch vind ik het een vermelding waard. Als je inspiratie zoekt voor je evenement, en er is een festival in de buurt waar je naar toe kan, dan zou ik zeker eens gaan kijken. Mijn favoriete evenementen zijn overigens de wat kleinschaligere evenementen. Dan kun je er lekker spontaan heen en vooral daar zie je vaak creatieve ideeën. Qua aanpak of bijvoorbeeld voor een low budget aankleding of manieren om mensen te activeren. Kijk bijvoorbeeld in mijn vlog welke inspiratie ik heb opgedaan bij Gestrand in Almere.

Bruiloften

Een andere plek waar je hele goede inspiratie voor kan op doen zijn bruiloften. Je ziet vaak dat mensen daar echt iets heel bijzonders van willen maken en iets origineels willen doen.

Je ziet meestal dat er veel aandacht wordt besteed aan het eten en de presentatie daarvan, de aankleding, het bedankje voor de gasten en de communicatie vooraf en na de bruiloft. En allerlei manieren om van de bezoekers een leuke reactie of boodschap vast te leggen. Dit kun je ook prima toepassen op jouw zakelijke evenement.

Musea en tentoonstellingen

Een andere belangrijke inspiratiebron voor mij zijn musea en tentoonstellingen. Zij weten als geen ander hoe je bezoekers een bepaalde route laat lopen, hoe je iets laat opvallen in een grote ruimte en hoe je informatie overbrengt. Zeker voor beurzen is dit een goede plek om inspiratie op te doen.

Bekijk ook mijn vlog over deze 3 inspiratiebronnen.

De mooiste vondsten op Pinterest plaatsen we in onze boards. Volg ons daar als je niets wilt missen!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Digitale menuborden

Slimme combinatie van prijslijsten en narrowcasting

Geen gedoe meer met een bord op je stand dat je eigenlijk had willen aanpassen. Met narrowcasting pas je de digitale borden ter plekke aan.

Lees verder

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder
Relatiegeschenk in tubes

Ultiem relatiegeschenk in broekzakformaat: TUBES

Een overweldigend aanbod aan wijnen, kruiden, oliën, chocolade en thee in een single serve-formaat. ‘Gewoon’ verpakt in een glazen buisje met opdruk. Ideaal als relatiegeschenk of luxe give-away.

Lees verder

Plaats een reactie