Prachtige entrees

3 Prachtige entrees om je bezoekers in de juiste sfeer te brengen

23 oktober 2017

Wil je je bezoeker nog voor ze binnenkomen al in de juiste sfeer brengen? Deze 3 entrees zorgen voor een wauw-effect.

Een mooi ingerichte entree brengt je bezoekers vanaf de eerste stap in de juiste sfeer. Deze 3 voorbeelden kwam ik tegen op Pinterest. Niet alleen heel mooi, maar ook helemaal in stijl van het evenement. Laat je inspireren!

Wandel een fototoestel in

Wat dacht je van dit voorbeeld? Stel je organiseert een evenement voor fotografen of een expositie met foto’s, dan is dit een toepasselijke entree. Het is denk ik geen toeval: eenmaal binnen is het hele decor nog steeds donker. Dan komen de foto’s niet alleen mooier uit, maar je waant je zo nog steeds in een fototoestel.

Foto: Cornelia Stiles/BizBash

Unlock the Future

Het tweede voorbeeld is van dezelfde organisator. In dit geval lopen de bezoekers een groot sleutelgat in, aansluitend bij het thema ‘Unlock the Future’.

Foto: Taylor McIntyre/BizBash

Een stralende ster

Wil je iets magischer en feestelijker? Wat dacht je dan van een stralende ster? Niet een maar meerdere op een rij. Dat geeft de bezoeker vast en zeker een ‘wauw!’-gevoel.

Als je meer inspiratie zoekt voor een spectaculaire opening, bekijk dan ook deze 8 voorbeelden.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Lees verder
Introverte eventbezoekers

Houd jij al rekening met introverte eventbezoekers?

Een derde tot de helft van de mensen is introvert. Dus ook een groot deel van jouw eventbezoekers. Zo zorg je dat zij ook veel uit een evenement halen!

Lees verder
Adrenalator

Adrenalator: een adrenalinestoot op je evenement

Met een spectaculaire attractie daag je je gasten uit hun grenzen te verleggen. Verras jong en oud met een fysieke uitdaging. De onvermijdelijke stoot adrenaline krijgen ze er gratis bij!

Lees verder

Plaats een reactie