Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

50's meubilair

Maak je evenement met 50’s thema compleet met dit meubilair

23 maart 2018

Als je een evenement organiseer met vintage thema, dan horen daar natuurlijk een aantal typische items bij. Maak je evenement compleet met 50’s meubilair en jukeboxen.

Gespot op Horecava en al eerder eens bij Event16: een horecapleintje in 50’s stijl. Als kind was ik helemaal weg van Grease (en niet verder vertellen; als 8-jarige heb ik zelfs op rock & roll-dansles gezeten). Dus elke keer als ik iets zie in de thema, dan waan ik me weer even in de filmmusical.

Mocht je nou een evenement willen organiseren in dit thema of een 50’s hoekje wilt creëeren, dan heb kun je terecht bij Jolina.

50s feest

Vrolijk gekleurd meubilair

Jolina is ook de leverancier achter de zithoekjes op bovengenoemde evenementen bleek toen ik de standhouder op Horecava aansprak. Zij verhuren de typische banken, stoelen, krukken en zithoekjes zoals je die kent uit de jaren 50. Het meubilair is er in allerlei kleuren.

50s tafeltje

Maak het af met neon-lichten en jukeboxen

Naast de meubels kun je ook complete fifties en sixties inrichtingen huren. Ze hebben allerlei spullen, zoals singles, benzinepompen, lampen en neon-lichten. Natuurlijk mag de jukebox hierin niet ontbreken.

jukebox huren

Je maakt het helemaal af als je je bezoekers een makeover geeft in deze stijl. Of huur een DJ in een gigantische jukebox.

Kijk voor meer informatie op jolina.com en jolinajukeboxes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Met Bird wordt presenteren een stuk leuker en eenvoudiger

Zo gebruiksvriendelijk je tegenwoordig een mobieltje of tablet bediend, zo eenvoudig moet het ook zijn om grote schermen te bedienen. Dat kan dan ook met de ‘ring’ BIRD.

Lees verder
LED-lanyards

Communiceer met je bezoekers met LED-lanyards

Deze nieuwe lanyards van Crowdled zijn verlicht. Niet omdat het zo mooi is, maar vooral omdat het zo nuttig is. Je kunt je bezoekers bijvoorbeeld een seintje geven als er een nieuwe sessie begint.

Lees verder

VeeJay: een DJ met gave video walls

Tijdens EvenementContact sprak ik met Geert van Veejay; een DJ die niet alleen muziek draait, maar ook voor gave visualisaties zorgt. Dat gaat een stapje verder dan mooie video’s op een scherm. 

Lees verder

Plaats een reactie