50's meubilair

Maak je evenement met 50’s thema compleet met dit meubilair

23 maart 2018

Als je een evenement organiseer met vintage thema, dan horen daar natuurlijk een aantal typische items bij. Maak je evenement compleet met 50’s meubilair en jukeboxen.

Gespot op Horecava en al eerder eens bij Event16: een horecapleintje in 50’s stijl. Als kind was ik helemaal weg van Grease (en niet verder vertellen; als 8-jarige heb ik zelfs op rock & roll-dansles gezeten). Dus elke keer als ik iets zie in de thema, dan waan ik me weer even in de filmmusical.

Mocht je nou een evenement willen organiseren in dit thema of een 50’s hoekje wilt creëeren, dan heb kun je terecht bij Jolina.

50s feest

Vrolijk gekleurd meubilair

Jolina is ook de leverancier achter de zithoekjes op bovengenoemde evenementen bleek toen ik de standhouder op Horecava aansprak. Zij verhuren de typische banken, stoelen, krukken en zithoekjes zoals je die kent uit de jaren 50. Het meubilair is er in allerlei kleuren.

50s tafeltje

Maak het af met neon-lichten en jukeboxen

Naast de meubels kun je ook complete fifties en sixties inrichtingen huren. Ze hebben allerlei spullen, zoals singles, benzinepompen, lampen en neon-lichten. Natuurlijk mag de jukebox hierin niet ontbreken.

jukebox huren

Je maakt het helemaal af als je je bezoekers een makeover geeft in deze stijl. Of huur een DJ in een gigantische jukebox.

Kijk voor meer informatie op jolina.com en jolinajukeboxes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Huiselijk vergaderen
Locaties

Huiselijk vergaderen op deze 3 unieke plekjes

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Wat dacht je van een huiselijke setting? Wij vonden 3 unieke plekken waar je terecht kunt.

Lees verder
Jomo voor evenementen
Organisatie

Gun je bezoekers een JOMO-momentje

Na FOMO is er nu ook JOMO: the Joy of Missing out. Wat is het precies en hoe pas je het toe?

Lees verder
Organisatie

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder

Een reactie plaatsen