Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Interview booth

AllyLive interviewt haar gasten in een disco booth

16 oktober 2017

Wil je wat leuke quotes op video verzamelen van je bezoekers? Doe dat dan net als AllyLive in een booth!

Onlangs bezocht ik een festival Almere. En daar stond ie, de discobooth die ik op Facebook al voorbij zag komen. Een soort telefoonhokje. Met een flinke lamp erop en een cameraman en presentator erbij.  Serieus aangepakt dus!

Wat is het?

De AllyLive Disco Booth, zoals ze het zelf noemen, is een leuke manier om mensen te interviewen. Ze hadden dit natuurlijk ook gewoon op verschillende plekken op straat kunnen doen. Maar dit ziet er net even wat leuker uit én het trekt meer de aandacht.

Slim concept

Het concept past ook slim bij waar AllyLive voor staat. Het is een nieuw kanaal op Facebook, gericht op iedereen die van live muziek houdt. Ze delen elke week een overzicht met alle live optredens die er in Almere te zien zijn. De booth zetten ze neer op een van de evenementen en ze stellen bezoekers vragen over hun avond en de optredens.

Dus als je je bezoekers op een leuke manier wilt interviewen, laat je dan inspireren door dit voorbeeld!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Laat jouw logo printen als pannenkoek

Dankzij 3D-voedselprinters kun je pannenkoeken laten printen in de vorm van jouw logo of een afbeelding. Lekker en innovatief!

Lees verder

Meubels en verlichting in één!

In december schreef ik over verlichte meubels voor tijdens de feestdagen. Ook de rest van het jaar zijn deze meubels een mooie aanvulling op jouw evenement. Helemaal als je ze zelf van kleur kunt veranderen!

Lees verder

Magic Mirror: Interactieve fotospiegel met veel gave features

Foto’s maken met allerlei achtergrondjes en filters, GIF-animaties opnemen, een flipbook printen en een spelletje spelen. Het kan met de Magic Mirror. 

Lees verder

Plaats een reactie