Interview booth

AllyLive interviewt haar gasten in een disco booth

16 oktober 2017

Wil je wat leuke quotes op video verzamelen van je bezoekers? Doe dat dan net als AllyLive in een booth!

Onlangs bezocht ik een festival Almere. En daar stond ie, de discobooth die ik op Facebook al voorbij zag komen. Een soort telefoonhokje. Met een flinke lamp erop en een cameraman en presentator erbij.  Serieus aangepakt dus!

Wat is het?

De AllyLive Disco Booth, zoals ze het zelf noemen, is een leuke manier om mensen te interviewen. Ze hadden dit natuurlijk ook gewoon op verschillende plekken op straat kunnen doen. Maar dit ziet er net even wat leuker uit én het trekt meer de aandacht.

Slim concept

Het concept past ook slim bij waar AllyLive voor staat. Het is een nieuw kanaal op Facebook, gericht op iedereen die van live muziek houdt. Ze delen elke week een overzicht met alle live optredens die er in Almere te zien zijn. De booth zetten ze neer op een van de evenementen en ze stellen bezoekers vragen over hun avond en de optredens.

Dus als je je bezoekers op een leuke manier wilt interviewen, laat je dan inspireren door dit voorbeeld!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Unconference conference

Zo organiseer je een unconference

Een unconference is een conferentie zonder een vooraf bepaald programma. De bezoekers bepalen het zelf. Wat zijn de voordelen en hoe organiseer je het?

Lees verder
Huiskamerconcert

Zet de toon met een huiskamerconcert

Bijna iedereen op de eerste rij. Met een exclusief huiskamerconcert voeg je een uniek programmaonderdeel toe. Weer eens wat anders dan een coverband of saxofonist.

Lees verder

Verras bezoekers met prachtige creaties van ballonnen

Wist je dat er mensen zijn die onwijs mooie creaties kunnen maken van ballonnen? Niet alleen maar ballonnenbogen, maar zelfs ballonkostuums of een paleis!

Lees verder

Een reactie plaatsen