De Belbutlers

De Belbutlers verbinden bezoekers op netwerkborrels

28 december 2018

Op een netwerkborrel zijn mensen geneigd om met bekenden bij te praten. De Belbutlers brengen juist twee onbekenden met elkaar in contact en zorgen dat het gesprek op gang komt.

Ik had ze een paar jaar geleden al eens gezien, maar onlangs eens goed gekeken hoe het in zijn werk gaat. Ze waren aanwezig tijdens het jubileumfeest van Aristo en ik was daar goodies aan het spotten. De Belbutlers liepen daar rond en ik keek mee.

Telefonisch en fysiek verbinden

Er lopen twee butlers rond met een ouderwetse telefoon op een dienblad. Beide butlers spreken, ieder op een andere plek in de ruimte, een persoon aan. De ene persoon krijgt de hoorn aangereikt, terwijl intussen de telefoon bij de andere butler over gaat. De twee mensen maken telefonisch een kort praatje, terwijl de butlers hen bij elkaar brengt voor een echte ontmoeting. De butlers helpen eventueel het gesprek op gang te brengen en gaan vervolgens weer verder. Op zoek naar de volgende twee mensen om met elkaar verbinden.

Ze selecteren willekeurig twee personen. Zo kom je dus met iemand in contact die je anders niet zo gauw had aangesproken. Een mooi hulpmiddel voor netwerkborrels. Zeker als mensen met elkaar verbinden een belangrijk doel is van je evenement!

Kijk voor meer informatie op livecommunicatie.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Laser toetsenbord voor je smartphone of tablet

Tijdens het speuren op internet kwam ik de Magic Cube Laser Keyboard tegen. Dit apparaatje projecteert een laser toetsenbord op je bureau en werkt op alle apparaten met Bluetooth, zoals smartphones, tablets en zelfs pc’s. Super handig als je bijvoorbeeld ergens achter de schermen van een evenement in een donkere ruimte wilt werken.

Lees verder
Handen uit de muur

5 Creatieve beurswanden waar je mee opvalt

Wil jij echt opvallen op een beurs of evenement? Zorg dan voor een creatieve eyecatcher. Zoals een wand met armen die een product aanreikt of een wand waar je je eigen boodschap op kunt schrijven en tekenen.

Lees verder

Gezien bij Live.Meeting 2016: Interactie met je publiek

Ik bezocht Live.Meeting, een event voor eventprofessionals. Ik zag daar een twee leuke dingen die ik graag met je deel om de interactie met je publiek te bevorderen.

Lees verder

Een reactie plaatsen