De Belbutlers

De Belbutlers verbinden bezoekers op netwerkborrels

28 december 2018

Op een netwerkborrel zijn mensen geneigd om met bekenden bij te praten. De Belbutlers brengen juist twee onbekenden met elkaar in contact en zorgen dat het gesprek op gang komt.

Ik had ze een paar jaar geleden al eens gezien, maar onlangs eens goed gekeken hoe het in zijn werk gaat. Ze waren aanwezig tijdens het jubileumfeest van Aristo en ik was daar goodies aan het spotten. De Belbutlers liepen daar rond en ik keek mee.

Telefonisch en fysiek verbinden

Er lopen twee butlers rond met een ouderwetse telefoon op een dienblad. Beide butlers spreken, ieder op een andere plek in de ruimte, een persoon aan. De ene persoon krijgt de hoorn aangereikt, terwijl intussen de telefoon bij de andere butler over gaat. De twee mensen maken telefonisch een kort praatje, terwijl de butlers hen bij elkaar brengt voor een echte ontmoeting. De butlers helpen eventueel het gesprek op gang te brengen en gaan vervolgens weer verder. Op zoek naar de volgende twee mensen om met elkaar verbinden.

Ze selecteren willekeurig twee personen. Zo kom je dus met iemand in contact die je anders niet zo gauw had aangesproken. Een mooi hulpmiddel voor netwerkborrels. Zeker als mensen met elkaar verbinden een belangrijk doel is van je evenement!

Kijk voor meer informatie op livecommunicatie.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bewegwijzering evenementen

Geef meer aandacht aan de bewegwijzering

De bewegwijzering is een onderdeel dat je evenement kan maken of kraken. Irriteer je bezoekers niet door ze te laten zoeken, maar zorg dat ze eenvoudig de weg kunnen vinden.

Lees verder
360 graden photobooth

Nieuwe variant van fotohokjes: de 360 graden photobooth

Er is weer een nieuwe variant op fotohokjes. Een 360 graden photobooth mét green screen. Zo maken je bezoekers de meest bijzondere foto’s.

Lees verder
Interactieve voetbalmuur

Spellen spelen met interactieve voetbalmuur

Deze interactieve voetbalmuur kwam ik onlangs tegen bij een eventlocatie. Ik ging even zoeken en zag dat het ook te huur is voor evenementen. Je kunt er allerlei spellen mee spelen.

Lees verder

Plaats een reactie