Bloemenmuur

Bloemen op je evenement? Van vaasje naar muur

29 mei 2017

Wil jij een beetje groen op je evenement? En een mooie sfeer creëren? Laat dan een muur maken van echte rozen.

Sfeervolle bloemenmuur

De Bloemenmeisjes.com maken vooral prachtige bloemstukken op bruiloften, maar je kunt ze ook inzetten voor jouw zakelijke evenement. Wat mijn aandacht direct trok is hun bloemenmuur van echte bloemen. Deze kun je helemaal naar je eigen stijl laten maken van een paar meter breed.

Het is even een werkje voor de dames, maar dan heb je ook wat. Je moet er wel rekening houden met dat de meiden ruim van te voren al de muur moeten maken. Het kost zo’n 30 tot 50 manuren.

Als de muur eenmaal staat, blijft het zo’n 2 á 3 dagen mooi (als ze niet in de zon staan).

Fotomuur

Je kunt de bloemenmuur ook gebruiken als achtergrond voor foto’s. Dit maakten ze bijvoorbeeld voor de première van Disney’s Beauty & the Beast.

Ze kunnen ook trappen versieren of uitgebreide bloemenmuur maken, zoals in dit voorbeeld. Kijk voor meer informatie op bloemenmeisjes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Interactief muzieksysteem voor unieke beleving

De Mash Machine is een interactief muzieksysteem waarbij je zonder muzikale achtergrond muziek kan maken. Ideaal als entertainment en eyecatcher voor evenementen, feestjes en beurzen.

Lees verder
Creatieve badges

5 Creatieve en nuttige badges

Wil je het dit jaar eens anders doen met badges? Geen standaard naamkaartje, maar iets creatiefs en ook nog een nuttigs? Ik vond 5 voorbeelden om je te inspireren.

Lees verder
Crowdballs

Crowdballs voor interactie met je publiek

Meestal duiken ze op tijdens festivals of strandfeesten: opblaasbare publieksballen. Crowdballs is de juiste marketingterm voor deze interactieve tool.

Lees verder

Een reactie plaatsen