Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen
case videomarketing

Case: een superconcept met een videobooth

9 januari 2020

Tijdens International Kissing Day kon je met je partner een echte filmkus vastleggen dankzij een ronddraaiende camera. Een mooi concept wat je misschien wel op een nieuw idee brengt.

Ik vertel niet voor het eerst dat ik vind dat je fotomarketing – of video – niet zomaar moet inzetten. Het werkt het effectiefst als je er een concept aanhangt, wat past bij je merk.

Inspirerend voorbeeld

Dit is een heel mooi, inspirerend voorbeeld. Alweer vier jaar oud bleek, maar toch de moeite waard om te delen. Het is niet iets wat je zomaar kan overnemen op een zakelijk evenement (lijkt me). Maar wie weet brengt dit je op een ander idee.

Guerrilla marketing

Deze actie is een typisch guerrilla marketingactie. Het is ludiek en valt op. En je trekt hier niet alleen maar mensen aan die in de buurt lopen, maar ook online maak je impact door de bezoekers die de filmpjes delen. En met deze actie hebben ze ook veel PR weten te genereren. In dit artikel op Frankwatching lees je meer over hoe je guerrilla marketing inzet voor je evenement.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Opvallen met een schitterend DJ concept

Niet alleen voor fans van oldtimers zijn de (rijdende) acts van SchitterendBlik een lust voor het oog. De sprankelende DJ booths trekken de aandacht bij bezoekers van alle leeftijden.

Lees verder

Eetbare soepkommen, de nieuwste trend in Oost-Europa

We hebben een nieuwe trend gespot; eetbare soepkommen. De soepkommen zijn zowel lekker als milieuverantwoord en handig in te zetten tijdens evenementen.

Lees verder
Wasbaar papier

Interview: de mogelijkheden van wasbaar papier

We ontdekten onlangs dat er wasbaar papier bestaat. Dat klinkt heel handig, maar riep allerlei vragen bij ons op. Tijd voor een interview hierover!

Lees verder

Plaats een reactie