Anonieme berichten delen

Confessions: anonieme berichten delen

26 september 2017

Wil jij oprechte berichten van bezoekers horen? Laat je inspireren door het mooie project Confessions.

Het idee

De bedenker, Candy Chang, nodigde mensen uit om een bekentenis te delen op een houten bordje. Dit deden ze in zogenaamde ‘Confession Booths’. Eigenlijk niets meer dan een hokje van hout met een gordijntje ervoor. Denk aan een soort kleed- of stemhokje. Candy hing vervolgens de bordjes op aan de muur. De mooiste bekentenissen lichtte ze uit door het op een groot canvas te schilderen.

Reacties bezoekers

Vraag ook input aan jouw bezoekers

Zoals je ziet is het een relatief eenvoudige en betaalbare manier om je bezoekers te betrekken. Vraag ze bijvoorbeeld om wat ze volgend jaar graag op jouw evenement willen zien. Omdat het anoniem is, krijg je waarschijnlijk hele eerlijke antwoorden. En goede input om jouw evenement nog beter te organiseren.

Je kunt ook om input vragen om een product/service van je bedrijf te verbeteren. Of vraag om hun mening over een (gevoelig,) actueel onderwerp.

Kijk voor meer informatie over dit project op candychang.com. Bekijk daar ook haar andere werk. Ze heeft meer gedaan dat je als inspiratie kan gebruiken voor je evenement!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder

Guesterly: een smoelenboek voor je evenement

Maak een mooie smoelenboek met informatie over de bezoekers van jouw evenement om het netwerken te bevorderen. 

Lees verder
Attracties huren

Met deze attracties krijgen jouw bezoekers een blijvende herinnering

Huur deze extreme attracties in voor de thrill-seekers op jouw evenement. Met deze attracties gaan ze in de hoogte in. Al klimmend, fietsend, of springend. Het kan allemaal.

Lees verder

Een reactie plaatsen