Creatieve workshops

Samen kunst maken tijdens deze creatieve workshops

23 augustus 2018

Ben je op zoek naar een leuk onderdeel op je evenement? Of naar een leuke workshop voor met je team? Wij kwamen wat leuke ideeën tegen waarbij creativiteit en kunst maken centraal staat.

Kunstwerkjes maken van klei

Ik denk dat de meeste van ons in geen tijden klei hebben aangeraakt. Met deze workshop van Kleiduifjes kun je je gasten of medewerkers weer even lekker wat moois in elkaar kneden. Lekker freubelen!

Het leukste is dat je ze niet zomaar iets vraagt te maken, maar ze een bepaald thema meegeeft. Zo kun je mensen op een creatieve manier waardevolle input laten geven. Of laat ze gewoon een mascotte of gelukwens maken, ook leuk!

Workshop klei

De aanwezige kunstenaars maken de beelden live af tot een kunstwerkje. Na het afbakken en glazuren kun je de kunstwerkjes laten onthullen of tentoonstellen op kantoor.

Kunst maken met eten

Onder begeleiding van de Creative Chef, waar we weleens eerder over geschreven hebben, kun je met een groepje kunst maken van eten. Ieder pakt een bijzonder vorm schaaltje en maakt deze op tot een waar kunstwerkje op zichzelf. Alle schaaltjes tezamen komen op 1 plaat en de Creative Chef maakt het af en fotografeert dat van boven. Hij vertelt erover in onderstaande video (vanaf 0:50).

Muzikale kunstwerkjes

Wil je iets minder met handwerk doen en meer met muziek? We schreven in een eerdere blog over muzikale workshops over Company Hit. Daar kun je een gezamenlijk een dance nummer maken. Ook een vorm van kunst natuurlijk!

Company Hit

Ben jij nog een leuke workshop tegengekomen waar deelnemers zich van hun creatieve kant laten zien? Deel het in de reacties!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiele silent disco
Entertainment

Ken jij de mobiele silent disco al? Handig voor rondleidingen!

Silent disco is bekend, maar ken je de mobiele versie daarvan al? Ideaal voor een uitje in het centrum of tijdens rondleidingen.

Lees verder
Gadgets & Producten

Win een customized Triablock

Weet je nog dat we laatst vertelden over de nieuwe Triablock? Als je het een mooi product vond, hebben we goed nieuws: je kunt er een winnen! Helemaal in je eigen huisstijl.

Lees verder
afstand verkleinen directeur
Organisatie

Afstand verkleinen? Laat de directeur koffie inschenken

Organiseer je een bijeenkomst met als doel de samenwerking tussen medewerkers en de directie te verkleinen? Laat de directeur de koffie zelf eens inschenken!

Lees verder

Een reactie plaatsen