EventGoodies nieuwe website

De website is vernieuwd!

1 november 2018

Na 4 jaar was het tijd voor een nieuwe website. We hebben zo’n 500 blogs geschreven en we willen zorgen dat jij zo snel mogelijk vindt wat je zoekt. In deze blog vertellen we over de belangrijkste veranderingen.

Een homepage als magazine

De grootste verandering is de homepage die nu op desktop als een magazine is vormgegeven. Bovenaan de pagina staat een overzichtelijk blok met de zeven nieuwste blogs, voor als je snel wilt zien wat er onlangs is geschreven. Wil je alleen zien wat de nieuwste blogs zijn binnen een bepaalde categorie, zoals ‘Entertainment’, dan kun je op een van de roze knopjes klikken bovenaan. Wil je meer nieuwe blogs zien binnen deze categorie, klik dan onderaan de grote foto op de pijltjes naar rechts. Wil je weer alle nieuwe blogs zien, dan klik je op ‘Alles’.

Homepage magazine

Elke maand een ander thema

Daarnaast vind je elke maand zes blogs rondom een bepaald thema. Deze maand staat het in het teken van de feestdagen. We hebben namelijk gemerkt dat oude blogs het nog steeds goed doen en relevant zijn. Wellicht heb je een blog over een bepaalde goodie ooit voorbij zien komen, maar ben je het intussen weer vergeten. Het kan ook zijn dat de goodie destijds niet relevant was voor jouw evenement. Op deze manier kunnen we de onderwerpen weer opnieuw onder jouw aandacht brengen.

Zoeken

We hebben intussen zo’n 500 blogs geschreven. Als je even iets wilt zoeken of je nog een oude blog kan herinneren en erbij wil pakken, is het belangrijk dat je het snel vindt. Op de oude site zag je op desktop bij de zoekresultaten maar één blog op het scherm staan en moest je dus veel scrollen. Nu zie je meerdere blogs op een pagina. Dan gaat zoeken, scannen en vinden een stuk sneller! We willen komende maanden de zoekmachine op de website ook optimaliseren, zodat het zoeken steeds eenvoudiger wordt.

Wat vind je ervan?

We hebben ons best gedaan er een goede, functionele site van te maken. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt. Vind je het mooi, handig, beter? Als je nog iets mist of suggesties hebt, laat het ons gerust weten!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Teambuilding ideeën

3 Originele ideeën voor teambuilding

Staat er een teambuildingdag op de planning en wil je iets origineels organiseren? In deze blog geef ik je 3 teambuilding ideeën. 

Lees verder
lamzac

Een zitzak in je broekzak

Dit is dus echt geweldig! Geen gedoe of gesleep meer met meubilair op je evenement, maar gewoon een opvouwbare zitzak die je vult met lucht en kan gebruiken als zitzak voor je gasten. Ik zie het al voor me als een chill out area op een indoor evenement of een festival!

Lees verder
strandfeest organiseren

De leukste goodies voor een strandfeest

Ga jij een strandfeest organiseren? Deze goodies maken het feest compleet! Wat dacht je van bedrukte strandstoelen, sambaballen waarmee je cocktails kan shaken en een digitaal volleybalnet?

Lees verder

Plaats een reactie