Een goede spreker vinden? SpeakerHub helpt je erbij!

27 oktober 2016

Een spreker vinden die naadloos aansluit op de boodschap van jouw evenement, kan best lastig zijn. De spreker moet het publiek kunnen enthousiasmeren, passen bij de stijl van het event en de juiste boodschap over kunnen brengen. De startup SpeakerHub helpt je hierbij.

SpeakerHub, een startup van Belgische bodem, is een handige tool voor event managers en -organisatoren om dé geschikte spreker te vinden. Uit een database van ruim 1.000 internationale sprekers kun je eenvoudig een selectie maken van de sprekers die bij jouw event passen.

Zoeken op thema, locatie en beschikbaarheid

Je kunt sprekers zoeken op basis van thema, locatie en beschikbaarheid. Staat er niemand tussen die je aanspreekt? Dan kun je ook een oproep plaatsen met daarin jouw wensen voor een bepaalde spreker. Er zijn ook al aardig wat Nederlandstalige sprekers opgenomen in de database en wordt dit aantal in rap tempo groter. Een must-try voor iedere eventorganisator.

speakerhub

Kijk voor meer informatie op speakerhub.com.

Foto van TEDxNewYork2016

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Jomo voor evenementen

Gun je bezoekers een JOMO-momentje

Na FOMO is er nu ook JOMO: the Joy of Missing out. Wat is het precies en hoe pas je het toe?

Lees verder
Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Lees verder
Spraakwater

Spraakwater brengt gesprekken op gang

Netwerkbijeenkomsten die lastig op gang komen? Waar iedereen eigenlijk altijd dezelfde mensen spreekt, of dezelfde soort gesprekken hebt? Ben jij opzoek naar inspiratie om een netwerkbijeenkomst te activeren? 

Lees verder

Plaats een reactie