Een goede spreker vinden? SpeakerHub helpt je erbij!

27 oktober 2016

Een spreker vinden die naadloos aansluit op de boodschap van jouw evenement, kan best lastig zijn. De spreker moet het publiek kunnen enthousiasmeren, passen bij de stijl van het event en de juiste boodschap over kunnen brengen. De startup SpeakerHub helpt je hierbij.

SpeakerHub, een startup van Belgische bodem, is een handige tool voor event managers en -organisatoren om dé geschikte spreker te vinden. Uit een database van ruim 1.000 internationale sprekers kun je eenvoudig een selectie maken van de sprekers die bij jouw event passen.

Zoeken op thema, locatie en beschikbaarheid

Je kunt sprekers zoeken op basis van thema, locatie en beschikbaarheid. Staat er niemand tussen die je aanspreekt? Dan kun je ook een oproep plaatsen met daarin jouw wensen voor een bepaalde spreker. Er zijn ook al aardig wat Nederlandstalige sprekers opgenomen in de database en wordt dit aantal in rap tempo groter. Een must-try voor iedere eventorganisator.

speakerhub

Kijk voor meer informatie op speakerhub.com.

Foto van TEDxNewYork2016

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder
Social media monitoring evenementen
Organisatie

Social media monitoring tijdens evenementen: 9 tips

Zet jij al social media monitoring in voor jouw evenement? Misschien denk je dat het voor jouw evenement niet nodig is. Bijvoorbeeld omdat je zelf social media nog niet actief inzet. Maar je bezoekers zitten er hoogstwaarschijnlijk wel op! 9 Tips om te starten met eventmonitoring.

Lees verder
Eventrailers en containers
Gadgets & Producten

4 Trailers en containers voor promotie op locatie

We hebben al eerder over trailers en containers geschreven, maar we zijn meer varianten tegengekomen. We zetten ze daarom voor je op een rij.

Lees verder

Een reactie plaatsen