Een goede spreker vinden? SpeakerHub helpt je erbij!

27 oktober 2016

Een spreker vinden die naadloos aansluit op de boodschap van jouw evenement, kan best lastig zijn. De spreker moet het publiek kunnen enthousiasmeren, passen bij de stijl van het event en de juiste boodschap over kunnen brengen. De startup SpeakerHub helpt je hierbij.

SpeakerHub, een startup van Belgische bodem, is een handige tool voor event managers en -organisatoren om dé geschikte spreker te vinden. Uit een database van ruim 1.000 internationale sprekers kun je eenvoudig een selectie maken van de sprekers die bij jouw event passen.

Zoeken op thema, locatie en beschikbaarheid

Je kunt sprekers zoeken op basis van thema, locatie en beschikbaarheid. Staat er niemand tussen die je aanspreekt? Dan kun je ook een oproep plaatsen met daarin jouw wensen voor een bepaalde spreker. Er zijn ook al aardig wat Nederlandstalige sprekers opgenomen in de database en wordt dit aantal in rap tempo groter. Een must-try voor iedere eventorganisator.

speakerhub

Kijk voor meer informatie op speakerhub.com.

Foto van TEDxNewYork2016

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

mobiele en electrische ijskar

Stijlvol en duurzaam ijsjes trakteren

Met deze mobiele en duurzame ijskar van Deens design, trakteer je je bezoekers ambachtelijk ijs. De hele dag door, hoe warm het ook is.

Lees verder

Laat jouw logo printen als pannenkoek

Dankzij 3D-voedselprinters kun je pannenkoeken laten printen in de vorm van jouw logo of een afbeelding. Lekker en innovatief!

Lees verder
Bedrukte groente en fruit

Opvallen met je merk? Bestel bedrukte groente en fruit

De laatste tijd schreven we over snoepgoed die je kunt laten bedrukken. Als je liever iets gezonders uitdeelt; kies dan voor bedrukte groente en fruit!

Lees verder

Een reactie plaatsen