Een stand die echt opvalt? 3 creatieve en betaalbare ideeën

30 augustus 2016

Een opvallende stand trekt meer bezoekers. Ook met een klein budget kun je iets creatiefs neerzetten. Dit keer 3 creatieve en betaalbare ideeën. 

De meeste stands op een beurs zien er redelijk uniform uit. Popup wand en banners en misschien een schermpje erbij. Oke, er zijn wat bedrijven die flink uitpakken, maar op een gemiddelde beurs zijn dat er maar enkele. Ik vind het zo zonde; je betaalt veel geld om op een beurs te staan, dan wil je toch ook in gesprek komen met de beursbezoekers? Met een opvallende stand kom je al een heel eind. En dat hoeft niet altijd heel duur of ingewikkeld te zijn.

Minimalistisch maar creatief

Een geweldig design van Sarah (niet Jessica) Parker. Minimalistisch en toch opvallend. Het enige wat je nodig hebt is een lamp, tafel, stoel en wat verf. Om het af te maken kun je bijvoorbeeld met belettering een tekst op de muur plaatsen.

yellowtrace
Foto: Sarah Parker

Duurzaam

Ga je voor duurzaam? Waarom dan geen kartonnen stand? Lekker licht om te vervoeren, maar toch stevig.

kartonnen-stand

Illustraties

Wat dacht je van een getekende stand? Onderstaand voorbeeld is zelfs geen stand maar een winkel, die van buiten en binnen compleet getekend is. Ik vind het gaaf! Je kunt een stukje vrijlaten op de muur, zodat mensen met zwarte stift een boodschap kunnen achterlaten. Of een zwart vlak waar ze met krijtstift iets opschrijven.

getekende-stand

Mogelijkheden zijn er genoeg. Vraag een standbouwer of display-bedrijf met je mee te denken. Met een beetje out-of-the-box denken spring jij er op de volgende beurs uit met je stand!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eten & Drinken

Onweerstaanbare koffie van De Espressojongens

Veelal zien we promotiedames rondlopen op beurzen en evenementen. Ook blijft de barista (eerst een kopje koffie) ongekend populair. Wanneer je dat laatste toevoegt aan een paar spierballen, kom je uit bij De Espressojongens.

Lees verder
Laptupstandaard give away
Gadgets & Producten

Kartonnen laptopstandaard als handige give-away

Dit is een give away die mensen waarschijnlijk echt gebruiken, ik in ieder geval wel! Een laptopstandaard van karton, die je volledig kan bedrukken.

Lees verder
hashtag voor je evenement
Organisatie

Interview: een succesvolle #hashtag voor je evenement

Vandaag de dag is de hashtag niet meer weg te denken van bekende social media platformen. Toch bezoek ik nog regelmatig events waar de kracht van een goede hashtag niet wordt benut.

Lees verder

Een reactie plaatsen