eventcontainer

Eventcontainer als pronkstuk

29 september 2017

Wil jij de wedstrijd om het trekken van aandacht winnen? Met een op maat gemaakte eventcontainer zorg je voor een sterke merkactivatie en zet je je gasten of bezoekers aan tot interactie.

Nu denk je misschien, wat moet ik met een container op een beurs of evenement? We hebben het hier natuurlijk niet over zomaar een container! Deze exemplaren zijn uniek in hun soort. Crazy Containers ontwerpt, produceert, verhuurt én verkoopt eventcontainers op maat. Zeecontainers worden omgebouwd tot een custom made versie van jouw merk of die van je opdrachtgever.

Opvallen 2.0

Een model en uitvoering kies je eenvoudig via de online configurator op de website van Crazy Containers. Er is een basic glasunit met schuifdeuren of lichtbak, waar je opvallende reclame uitingen op kunt toepassen. Of kies voor een unit met verdieping. Ga voor een enkele of dubbele versie, voor een terras, een veranda, voor branded walls of juist voor glazen wanden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je persoonlijke branding erop los en je hebt een unieke beleving die mensen prikkelt.

Containers op maat

De containers zijn goed in te zetten voor allerlei doeleinden. Van de introductie van een nieuw product, tot infobalie op je evenement of een activerend spel in je beursstand. Heb je een leuk idee maar loop je vast in de uitwerking? De productmanagers van Crazy Containers kunnen je hierbij helpen. Elke opdracht is maatwerk. Bovendien verzorgen zij alles voor je op het gebied van logistiek, inrichting en schoonmaak. Dat scheelt jou een hoop tijd en regelwerk.

Voor meer inspirerende voorbeelden en informatie kijk je op crazycontainers.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

mini-reuzenrad
Entertainment

Een mini-reuzenrad voor elk evenement

Een mooie eyecatcher en moment voor ontspanning voor je bezoekers: het reuzenrad. En er is ook een kleine variant. Handig!

Lees verder
Gadgets & Producten

Opblaasbare muur als scheidingswand

QuickSpace heeft iets nieuws: opblaasbare scheidingswanden in de vorm van een halve cirkel. Handig als je een gedeelte op de beursvloer of in een evenementenhal wil afbakenen.

Lees verder
Entertainment

Met deze workshops krijg jij de lachers op je hand!

Zoek je een originele invulling voor je evenement? Of wil je wat luchtigheid aanbrengen in je programma? Met de workshops van GetTheLaughFlow ontvangen gasten het mooiste cadeautje wat er is, een lach op het gezicht!

Lees verder

Een reactie plaatsen