5 jaar EventGoodies

EventGoodies bestaat 5 jaar!

23 oktober 2019

Het begon als een spontaan idee en ik had nooit durven dromen wat voor mooie dingen het mij zou brengen. EventGoodies bestaat 5 jaar, tijd voor een terugblik.

Gat in de markt

Na een jaar met het idee rond te hebben gelopen, hakte ik augustus 2014 de knoop door. Er moest een website komen waarin eventplanners eenvoudig toffe producten kunnen vinden om hun zakelijk evenement nog leuker te maken. En creatievelingen met gave producten moeten een podium krijgen. Zonder verdienmodel. Het was dus een soort hobby. In oktober ging de site live. Vol spanning begon ik te bloggen. Zitten mensen hierop te wachten? Ik probeerde het gewoon maar uit, want ik zag een gat in de markt en dacht, ik zie wel waar het schip strand. Het is op zijn minst ontzettend leerzaam.

Van hobby naar bedrijf

En jeetje wat is er veel gebeurd. Mensen vonden het leuk en hadden er echt wat aan en dat wordt steeds duidelijker. Dat blijkt ook uit de reviews die ik tegenwoordig verzamel. Ik heb intussen ontzettend veel toffe mensen ontmoet die me inspireerden, hielpen en zorgden dat ik enthousiast door bleef gaan, ook in de wat moeilijkere tijden. Ik was namelijk net begonnen als freelancer en nog druk bezig om te ontdekken hoe ik daar m’n brood mee kon verdienen. Langzaam maar zeker werd EventGoodies steeds minder hobby en meer onderdeel van mijn bedrijf.

Ik dook in m’n vlogarchief en zette op een rijtje wat het zo leuk maakt om met EventGoodies bezig te zijn.

Het was een van de betere beslissingen die ik in mijn leven maakte. En wat de toekomst ook brengt: deze ervaring is fantastisch en zo waardevol. Dat pakt niemand me meer af.

De komende maanden ga ik mijn aanpak aanscherpen. De meeste mensen hebben geen idee hoe ik mijn brood verdien, dus dat ga ik wat duidelijker maken. Zonder te spammen, no worries! Ook komt er een nieuwe huisstijl waarvan ik vanmiddag nog de eerste ontwerpen van te zien krijg. Superrrrrr spannend!

Iedereen die in me geloofde en me steunde, bedankt! Zonder jullie was ik hier nooit gekomen. x

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Opblaasbare kerk

Een zomers evenement? Huur een opblaasbare kerk

Organiseer je een buitenevenement en wil je wat anders dan een gewone partytent? Wat dacht je van een opblaaskerk? 

Lees verder
Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Lees verder
brein

15 tips om je bezoekers te beïnvloeden en te activeren

Tijdens het evenement Opening Minds kregen we veel tips over neuromarketing en hoe je mensen positief kunt beïnvloeden op je evenement. We delen 15 tips!

Lees verder

Plaats een reactie