Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Duurzame giveaway: een soepkit voor restjes groente

31 juli 2017

Goed idee van BlueCity, een broedplaats voor circulaire bedrijven. Als giveaway geven zij een bouillon weg voor een soepje van weggooigroente.

Een low budget idee met een boodschap

Heel simpel gezegd is het gewoon groentebouillon in een leuke verpakking. Toch vind ik het erg sterk bedacht.

Deze organisatie wilt een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Door deze soepkit weg te geven na een evenement, maken ze mensen bewust over hoeveel eten er weggegooid wordt. En dat dat dus helemaal niet nodig is door bijvoorbeeld restjes groente te verwerken in een soep. Zo maken ze het onderwerp circulariteit tastbaar en begrijpelijk.

Bovendien is dit idee relatief goedkoop als give away. En wat ook leuk is: jouw evenement en/of boodschap blijft nog lang hangen bij de bezoekers. Niet alleen wanneer ze de soep maken, maar ook daarna!

BlueCity: give away soepkit

De kracht zit hem in de relevantie met jouw evenement. Wil je weten hoe je ook tot zo’n goed idee komt? Bekijk dan mijn interview met Frank Paats over ludieke marketing (ook wel guerrilla marketing). Misschien denk je; dat klinkt te groots voor mij, maar ook dit soeppakketje is een vorm van guerrilla marketing.

Kijk voor meer informatie over het soeppakket op bluecity.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

SeatServe: laat bezoekers bestellingen doen met hun mobieltje

Eten en drinken bestellen vanaf je stoel tijdens een voorstelling, dat kan met de app SeatServe. Je hoeft niet meer in de rij te staan dus! 

Lees verder
Planningtools

Handige planningtools voor je evenement

Welke tools gebruiken eventplanners om gestructureerd aan het werk te gaan? Ik vroeg het voor je na! Ken jij ze al?

Lees verder
jojojo vragenspel

jojojo: met dit kaartenspel leren mensen elkaar écht kennen

Met dit nieuwe kaartenspel leren mensen elkaar (en zichzelf) echt goed kennen. Het bevat originele, vreemde en diepgaande vragen.

Lees verder

Plaats een reactie