Innovaties eten en drinken

Goodies gespot online: glitterbier en bedrukt eetpapier

20 maart 2018

Soms komen wij hele bijzondere innovaties tegen. Je kunt het nog niet alles bestellen voor je evenement, maar het is wel iets om naar uit te kijken. 3 Innovaties op het gebied van eten en drinken.

Bier met glitters

We kwamen laatst een video van glitterbier tegen. Ja, je leest het goed. Na de wijn met glitters en het feit dat bier ontzettend populair is, is dit op zich een redelijk voorspelbaar gevolg. Of het echt een groot succes wordt weet ik niet, maar bijzonder is het wel.

Gelatine cake met bloemen

Als je glitterbier wat gewoontjes vindt, laat je dan verrassen door deze cakes van gelatine met prachtige bloemen aan de binnenkant. Haast zonde om aan te snijden! En goed nieuws, het is leverbaar in Nederland.

Bedrukt eetpapier

Bedruk eetpapier en je kunt er van alles mee maken. Loempia’s van bekende schilderijen bijvoorbeeld. Hoe gaaf is dat?

Ben jij nog iets bijzonders tegengekomen wat in dit rijtje thuishoort? We horen het graag!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Creatieve badges

5 Creatieve en nuttige badges

Wil je het dit jaar eens anders doen met badges? Geen standaard naamkaartje, maar iets creatiefs en ook nog een nuttigs? Ik vond 5 voorbeelden om je te inspireren.

Lees verder
Ambachtelijk entertainment

Ambachtelijke entertainment op evenementen

Gendergelijkheid beleeft zijn hoogtepunt in de huidige maatschappij. Hoe zit dat met het organiseren van evenementen? De verschillende man/vrouw concepten zijn nog altijd toepasbaar en stiekem heel leuk.

Lees verder
Eten weggooien voorkomen

Hoe voorkom je voedselverspilling op je evenement?

Veel te veel goed voedsel verdwijnt in de vuilnisbak. Niet alleen thuis of in restaurants, maar ook op evenementen. Lees hoe voedselverspilling kunt voorkomen of in ieder geval kunt verminderen.

Lees verder

Plaats een reactie