Je evenement vastgelegd in een tekening

1 september 2016

Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden. Leg je evenement vast met een tekening van de Jongens van de Tekeningen. 

Van een gepersonaliseerde bedankmail tot een state of the art aftermovie. Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden met jouw (nieuwe) product, bedrijf of visie. Zakelijke evenementen beslaan vaak een volledige werkdag en hoewel je programma, inclusief topics en sprekers, een gouden match is met de interesses van je bezoekers, is de spanningsboog bij mensen niet veel beter dan die van een goudvis. Zorg dat je niet achter het net vist en optimaliseer je aftersales met een visualisatie van de Jongens van de Tekeningen. Je event vastgelegd in een tekening.

Jij praat, zij tekenen

Hoe het precies werkt? Visueel notuleren kunnen de Jongens als de beste. Jij praat, zij tekenen. En met de belofte dat zij sneller tekenen dan dat jij kunt praten, zit het met de deadlines wel goed. Het creatieve proces duurt net zo lang als jouw event en aan het einde van de dag heb je een kunstwerk waarin jouw visie, doelgroep en product op een dynamische en creatieve manier naar voren komen. Niet alleen kunnen de bezoekers het kunstwerk bewonderen op het evenement. De digitale versie wordt de dag erna meegestuurd in de bedankmail en kun je delen op social media. En de papieren versie? Die krijgt uiteraard een prominente plek op kantoor.

Kijk voor meer informatie op jongensvandetekeningen.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Event Design voor het Locatiecongres

Interview: Hoe Locatiecongres ontstond met behulp van het Event Canvas

Wat levert een Event Canvas sessie op? Op maandag 3 september vindt de eerste editie van het Locatiecongres plaats. Een nieuw evenement van Linda Kerkhoven, ook wel bekend van Linda op Locatie en de Locatietour. Om haar op weg te helpen met het concept van haar evenement, hebben we het Event Canvas ingezet. 

Lees verder

Mobiele tribune voor debatten, presentaties en meer

Het Ideeëntheater is een opvallende tribune dat inzetbaar is voor presentaties, debatten en arena’s.

Lees verder

3 Creatieve stands die we hebben gespot op Event17

Op zoek naar inspiratie voor een leuke, opvallende stand? Bekijk deze voorbeelden die we gespot hebben op Event17.

Lees verder

Een reactie plaatsen