Bediening door robots

Goodies gespot online augustus: robots, 3D-printers en project mapping

20 augustus 2018

Afgelopen maand kwamen we blogs tegen over bediening door robots. De een maakt cocktails, de ander zet koffie. Ook spotten we wat andere mooie innovaties.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd direct al te koop of te huur, maar we vinden het vermelden waard!

Bediend worden door robots

Vroeg of laat is het de normaalste zaak om bediend te worden door robots. Zo schreven we al eens over een robot als barman (van Makr Shakr) en de robot barista. Er zijn intussen nieuwe, maar vergelijkbare robots op de markt gekomen. Zo is er Yanu, de robotarm die cocktails shaket. Hij is niet zo snel als de robot van Makr Shakr, maar is wel veelzijdiger.

In San Fransico duikt Cafe X op. Een koffiezaak waar ook een robotarm je drankje bereidt.

Koffiezaak bediening door robotarm

Betaalbare en handzame 3D-printer

3D-printeren wordt steeds eenvoudiger en betaalbaarder. Dat blijkt ook uit de SparkMaker. Volgens FreshGadgets zijn er wel meer betaalbare 3D-printers, maar is deze nauwkeuriger. Een handzaam printertje die je bijvoorbeeld op een stand kan neerzetten. Ideaal om op maat weggevertjes te maken.

Betaalbare 3D-printer

Project mapping op grote letters

Via EvenementOrganiseren kwamen we op een blog met 3 innovaties waaronder deze grote letters wat je kunt combineren met project mapping. Dat is gaaf!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Air graffiti

Air Graffiti: Tekenen op foto’s

Met Air Graffiti kunnen bezoekers hun foto opleuken met een digitaal graffiti-bus. Door zelf te tekenen of te kiezen uit een van de meer dan 100 icoontjes.

Lees verder
Drone show in Amsterdam

De eerste drone show in Nederland: wij waren erbij!

Afgelopen weekend werd er voor het eerst een drone show gegeven in Nederland. Ik was er al nieuwsgierig naar na het zien van wat shows op Youtube. Hier moest ik natuurlijk bij zijn! 

Lees verder
Zomerse goodies zoals drijvende glazen

5 Verrassende zomerse goodies om mee te chillen

Deze goodies kun je inzetten als eventstyling of gebruiken als giveaway. Ik werd geïnspireerd door deze warme Nederlandse zomer.

Lees verder

Plaats een reactie