Festival Jij&IK

Vlog: Goodies spotten bij Festival JIJ&IK

15 juni 2018

Bij Festival JIJ&IK kon iedereen meedoen, ook mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Een mooi initiatief en met bijzondere goodies!

Festival JIJ&IK is een feest ter ere van het 50-jarige bestaan van Stichting Ons Tweede Thuis. Een zorginstelling voor mensen met een beperking. En natuurlijk moest het festival ook toegankelijk en plezier voor hun zijn. Ik was er aan het werk om vlogs voor ze te maken en sloeg twee vliegen in een klap door gelijk goodies voor jullie te spotten! Natuurlijk keek ik ook hoe zij rekening houden met deze doelgroep. Want het zou mooi zijn als meer evenementen toegankelijk zijn voor iedereen.

Complimentenmeisjes gespot

We hebben onder andere de Complimentenmeisjes gespot. Ik vond het heel leuk en bijzonder om zelf eens te ervaren hoe het is om zo’n kaartje te krijgen. Niet zomaar een algemeen tekstje, maar echt iets wat past bij je persoonlijkheid. Zowel de andere bezoekers als ik begrijpen er niets van: wat ze opschrijven is gewoon spot on!

Complimentenmeisjes

Architects of Air

Verder was er nog de prachtige Architects of Air. Een soort luchtkasteel waar je in kon wandelen. Vol gangen met mooie kleuren en een relaxt muziekje op de achtergrond. Dat is ook waar ik op de foto zo lekker lig bij te komen. Hierover schrijf ik binnenkort!

Architects of Air

Ken jij nog een festival waar ze rekening houden met een bijzondere doelgroep? Een doelgroep die meer aandacht verdient? Laat het me weten!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bezoekers beinvloeden
Organisatie

Bezoekers subtiel beïnvloeden met tape

Wil je zorgen dat jouw bezoekers een bepaalde route nemen of gangpad kiezen op een beurs? Beïnvloed ze subtiel met een rolletje tape!

Lees verder
Toiletjuffrouw act
Entertainment

Rotterdamse zussen Bep & Toos entertainen toiletbezoekers

Op zoek naar wat gezelligheid rondom de toiletten? De toiletjuffrouw act Bep & Toos entertainen én houden de boel lekker schoon!

Lees verder
Makeover
Entertainment

Makeover specialist op evenementen

Iedereen in dezelfde stijl op je evenement. Een professionele makeover voor gasten. Laat ze onderdompelen in vintage en maak het plaatje compleet!

Lees verder

Een reactie plaatsen