Robot act op EventSummit 2019

Vlog: goodies spotten op EventSummit 2019

8 februari 2019

We waren weer aanwezig op EventSummit om op zoek te gaan naar vernieuwende goodies. Kon je er niet bij zijn of niet alles kunnen zien? Bekijk de vlog!

Van mijn lezers weet ik dat ze altijd op zoek zijn naar vernieuwende goodies. Dat is best een uitdaging, want ik word natuurlijk niet altijd persoonlijk ingelicht als er iets nieuws op de markt komt 🙂 Maar ik doe m’n best. Ik struin het internet af en ga beurzen af voor de eventbranche. Dus een bezoek aan EventSummit mocht weer niet ontbreken.

Goodies gespot

Heel eerlijk: ik heb niet onwijs veel nieuwe innovaties gezien dit jaar. Maar ik heb me alsnog prima vermaakt! Zo heb ik biljartvoetbal uitgeprobeerd en getekend met digitale graffiti-spray. Ook zag ik wat opvallende stands en een knalroze gorilla. Ik zou zeggen, kijk even en in 6 minuten ben je weer helemaal bij!

Goodies die we eerder gespot hebben

Over een aantal goodies die je in het filmpje ziet, hebben we al eens geschreven. Hieronder een opsomming, zodat je er meer over kunt lezen!

  • Games on Wheels: een mobiele arcadehal.
  • Escaperoom in een box: de naam zegt het al. In de vlog zie je ook een nieuwe box, de Toolbox Experience.
  • Jaren 50 makeover: in de vlog zie je dat mensen een makeover krijgen. Daarbij vertel ik dat we ook eens een variant gezien hebben in 50’s stijl. Dat is dit dus!
  • Mobiel klimpark: over dit hebben we niet specifiek geschreven, maar wel over het bedrijf hierachter. Zij hebben meer extreme attracties die je op je evenement kan inzetten.
  • Digitale graffitiwall: digitaal graffiti spuiten op een LCD-scherm. Op EventSummit zagen we een nieuwe variant hiervan. Daar volgt binnenkort een blog over!
  • Mozaïek fotomuur: pas over geschreven en toen dachten we dat dit nog niet in Nederland te krijgen was, maar dat kan wel. In de vlog zie je een mozaïekmuur van SharingBox.

Virtuele springplank

Het komt niet voor in de vlog, maar je kon op EventSummit een sprong nemen van een virtuele springplank. In een van m’n eerste vlogs heb ik dit ook uitgeprobeerd (wel van een andere aanbieder trouwens). Wil je zien hoe ik dat ervaren heb en wat ik door de VR-bril zie? Bekijk dan dit filmpje.

De komende weken schrijf ik over een aantal goodies die ik gespot heb. Houd de site dus in de gaten! Wil je op korte termijn al meer weten over een van de items die je in de vlog ziet? Laat het ons weten, dan brengen we jou in contact met de juiste persoon!

Deze blog is gemaakt in samenwerking met EventSummit. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

appels bedrukken

Appels bedrukken met jouw merk

Weer eens wat anders dan pennen, flesjes water of pepermuntjes: laat appels bedrukken. Ook een leuke weggever en nog gezond ook! 

Lees verder
Strtfstvl 2018

Vlog: Acts spotten bij Strtfstvl

Wij halen graag onze inspiratie van festivals. En wat is er nou leuker dan een festival te bezoeken voor eventmanagers? Strtfstvl is een tweedaags evenement vol acts en voorstellingen. Samira en Marijke gingen natuurlijk even ‘goodies spotten’!

Lees verder
Stemmen wat de dj moet spelen

Innovatie gespot: stemmen wat de DJ moet spelen

Deze maand in innovatie gespot schrijven we onder andere over een nieuwe app waarmee het publiek kan stemmen wat de dj moet spelen.

Lees verder

Een reactie plaatsen