Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

Hilarische fotomomenten met fotokaders en props

23 juni 2016

Say cheese :-)! Een hilarisch fotomoment op je evenement is met deze goodie gegarandeerd. Dit bedrijf maakt fotoprops gebaseerd op je favoriete social media-kanaal. De frames kunnen customized geprint worden. Je kunt hem dus qua ontwerp helemaal aanpassen aan je evenement óf branden in het merk van je opdrachtgever.

fotokader-socialmedia

Of ga voor een Big Face, een enorme blow-up van iemand’s gezicht. Fantastisch!

fotokader-big-face

Aan alles is gedacht; de fotokaders zijn er in drie formaten: small, medium en large. Je kunt ook kiezen uit drie levertermijnen fast, faster en fastest. Het materiaal is mat (dus geen last van de flits) en weerbestendig. Je kunt ze dus prima inzetten op zowel een indoor als outdoor evenement. Ideaal voor een tuinfeest of promotie-actie in een winkelstraat. Je hebt zeker bekijks!

Bovendien vergroot je met deze goodie de impact van je evenement; de foto’s zullen een groot succes zijn op social media! Kijk voor meer informatie op crowdsigns.com

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

lampionen met led-verlichting

Een lichtshow van lampionnen

Lampionnen zijn erg sfeervol op een evenement. Deze lampionnen met LED-verlichting kun je van kleur laten veranderen, zelfs op de maat van de muziek.

Lees verder
Promoot je evenement

5 manieren om je evenement te laten opvallen

Heb je een evenement op de planning staan dat wel wat (meer) aandacht kan gebruiken? We delen 5 manieren om je evenement te promoten. 

Lees verder

Table Lights: Lichtshow aan tafel

Netwerken is weer helemaal in tegenwoordig. De netwerkborrels schieten je aan alle kanten om je oren. Vaak lijken ze allemaal op elkaar. Boring! Wil jij het eens anders aanpakken en een nieuwe tool inzetten om mensen met elkaar in contact te laten komen? Kijk dan eens naar de Table Lights. 

Lees verder

Plaats een reactie