Dit bankje zorgt voor spontane gesprekjes

7 juni 2017

Met vreemden in gesprek gaan is soms een beetje lastig. Dit inschuifbare bankje maakt het wat makkelijker. Het brengt jouw eventbezoekers letterlijk dichter bij elkaar!

In het filmpje hieronder zie je hoe het werkt. Twee mensen zitten op het bankje. In de meeste gevallen gaan ze zover mogelijk uit elkaar zitten (dat doen mensen nou eenmaal). Op een gegeven moment schuift het bankje in. Voor ze het weten zitten de twee mensen pal naast elkaar.

Dit zagen ze natuurlijk niet aankomen. Het verrassende effect en het feit dat je nu wel echt heel dicht bij elkaar zit, zorgt voor een leuke ijsbreker.

Dit filmpje is een guerrilla marketing actie van Nescafé. Maar je kunt zoiets ook laten maken voor jouw evenement. Vooral als je denkt dat de meeste mensen elkaar niet kennen en een duwtje in hun rug nodig hebben.

(Via Brekend.nl)

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

LED-ballen

LED-ballen: sfeervol en interactief

Met deze verlichte LED-ballen creëer je niet alleen een mooie sfeer, ze zijn ook nog interactief. Een handig middel voor grote feesten.

Lees verder
Taxi evenement inclusief entertainment

Een taxi-ritje inclusief entertainment

Op zoek naar een taxi om jouw bezoekers te vervoeren van en naar je eventlocatie? Maak van het ritje een gezellige belevenis met Actie in de Taxi!

Lees verder
Vergaderen aan een tafeltennistafel

Goodies gespot online: o.a. tafeltennis- én vergadertafel

Afgelopen maand ben ik weer toffe goodies tegengekomen online. Zoals een vergadertafel waarop je kan tafeltennissen, lichtgevende tegels en een video-printer.

Lees verder

Een reactie plaatsen