Dit bankje zorgt voor spontane gesprekjes

7 juni 2017

Met vreemden in gesprek gaan is soms een beetje lastig. Dit inschuifbare bankje maakt het wat makkelijker. Het brengt jouw eventbezoekers letterlijk dichter bij elkaar!

In het filmpje hieronder zie je hoe het werkt. Twee mensen zitten op het bankje. In de meeste gevallen gaan ze zover mogelijk uit elkaar zitten (dat doen mensen nou eenmaal). Op een gegeven moment schuift het bankje in. Voor ze het weten zitten de twee mensen pal naast elkaar.

Dit zagen ze natuurlijk niet aankomen. Het verrassende effect en het feit dat je nu wel echt heel dicht bij elkaar zit, zorgt voor een leuke ijsbreker.

Dit filmpje is een guerrilla marketing actie van Nescafé. Maar je kunt zoiets ook laten maken voor jouw evenement. Vooral als je denkt dat de meeste mensen elkaar niet kennen en een duwtje in hun rug nodig hebben.

(Via Brekend.nl)

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De Lik, voormalig gevangenis als eventlocatie
Locaties

De Lik: Voormalig gevangenis als eventlocatie met escape room

Op bezoek bij De Lik. Een unieke eventlocatie in hartje Utrecht, met een bijpassende escape room.

Lees verder
Strtfstvl 2018
Organisatie

Vlog: Acts spotten bij Strtfstvl

Wij halen graag onze inspiratie van festivals. En wat is er nou leuker dan een festival te bezoeken voor eventmanagers? Strtfstvl is een tweedaags evenement vol acts en voorstellingen. Samira en Marijke gingen natuurlijk even ‘goodies spotten’!

Lees verder
Promoot je evenement
Organisatie

5 manieren om je evenement te laten opvallen

Heb je een evenement op de planning staan dat wel wat (meer) aandacht kan gebruiken? We delen 5 manieren om je evenement te promoten. 

Lees verder

Een reactie plaatsen