Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

KLM Bonding Buffet

Bonding buffet: zo krijg je onbekende mensen bij elkaar aan tafel

25 december 2018

Een ludiek idee van de KLM om mensen met elkaar te verbinden. Deze buffettafel komt pas naar beneden als elke stoel bezet is.

Onbekenden uitnodigen mee te doen

Midden op Schiphol stond twee jaar geleden tijdens de feestdagen een bijzondere buffettafel. Het KLM Bonding Buffet. De oplettende voorbijganger zag de wijnglazen al staan op de tafel, maar het is te hoog om erbij te komen. Zodra er iemand op een van de stoelen ging zitten, kwam de stoel naar beneden. Nieuwsgierigheid, of misschien wel lekkere trek, zorgde ervoor dat de eerste persoon omstanders uitnodigde ook te gaan zitten. Tot de laatste stoel bezet werd en iedereen eindelijk een lekker hapje kon gaan eten. Een mooie en creatieve manier om mensen met elkaar te verbinden!

Mooi staaltje guerrilla marketing

Dit is nou echt een mooi staaltje guerrilla marketing. Het is ludiek, je valt op, je brengt een boodschap over die past bij jouw organisatie. En als het even meezit, wordt het opgepakt in de media. Het is vaak ook nog eens tijdloos. De Bonding Buffet vond alweer twee jaar geleden plaats. Ik kwam het onlangs tegen op LinkedIn (het is geen toeval dat het rond de feestdagen weer viral gaat) en vervolgens breng ik het via deze blog weer onder de aandacht. Ik hoop dat dit idee je inspireert om ook iets ludieks te doen of om iets creatiefs te verzinnen om mensen met elkaar te verbinden.

Mensen verbinden

Over mensen met elkaar verbinden gesproken… Dit is vaak een belangrijk onderdeel van een evenement. Ik ben er een groot voorstander van om dat niet op z’n beloop te laten, maar het te faciliteren. Mede omdat het niet voor iedereen even makkelijk is om zomaar op vreemden af te stappen. Maar ook omdat je wil voorkomen dat mensen alleen op bekenden afstappen in plaats van nieuwe ontmoetingen aangaan.

Het mensen naar hun zin maken en ze welkom laten voelen, gecombineerd met mooie ontmoetingen en lekker eten en drinken, dat is de basis van elk evenement. Dat we maar veel mooie evenementen mogen organiseren komend jaar. Fijne feestdagen!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Intelligente armband zorgt voor interactie

Laat je publiek onderdeel zijn van een lichtshow of gebruik het als handig middel tijdens netwerkborrels. 

Lees verder
Digitaal volleybalnet

Deel jouw boodschap op dit digitale volleybalnet

Organiseer je een volleybalwedstrijd, bekijk dan dit digitale volleybalnet. Hierop kun scores vermelden, teksten plaatsen en zelfs afbeeldingen.

Lees verder

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder

Plaats een reactie