Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Laat je live inspireren op EventGoodies Live

6 september 2016

EventGoodies wil niet alleen bloggen over toffe producten om jou te inspireren, maar het ook laten zien! We organiseren daarom op 12 september EventGoodies Live en dit is wat je kunt verwachten.

Een locatie die je zintuigen prikkelen

De kick off vindt plaats bij CitySense Utrecht. Het is een bijzondere locatie waar je zintuigen geprikkeld worden. We zijn daarom ook erg blij dat ze hun locatie ter beschikking hebben gesteld voor ons én ons trakteren op de drankjes! Zij zullen je ook kort vertellen wat de mogelijkheden zijn van de locatie.

Live registratie

Maak kennis met Nao…

…en ontdek hoe je robots in kunt zetten op jouw evenement. We hebben een leuke spreker bereid gevonden wat te komen vertellen. Randall van Poelvoorde is een veelgevraagde spreker en laat je op een toegankelijke manier kennis maken en de mogelijkheden zien van robots. En dat is meer dan een leuke gimmick!

robot-interactie

Goodies bekijken en uitproberen

We zouden natuurlijk geen EventGoodies heten als we niet nog wat leuke goodies regelen. Zo komt N1ce cocktail-ijsjes uitdelen, is Marjon van Momentize aanwezig en neemt een 3D-selfiepoppetje mee (en we verloten er een onder de aanwezigen!) en Sign en Meer sponsort een Triablock en fotokader (zie foto hieronder). Bovendien komt Erwin Budding foto’s maken van de avond, van jou en de fotokader of als je het leuk vindt van jou met de robot!

Kom je je ook laten inspireren?

Wil je een kijkje nemen bij CitySense? Of nieuwsgierig naar de presentatie over robots? Meld je dan aan voor EventGoodies Live. Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina of koop direct je ticket bij EventBrite.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Effect van relatiegeschenken

Onderzoek: waarom relatieschenken zo goed werken

Geen evenement zonder een leuke weggever. Maar wat is het effect van relatiegeschenken? Ons onderbuik gevoel zegt dat het werkt, maar de cijfers ook! 

Lees verder

Eetbare soepkommen, de nieuwste trend in Oost-Europa

We hebben een nieuwe trend gespot; eetbare soepkommen. De soepkommen zijn zowel lekker als milieuverantwoord en handig in te zetten tijdens evenementen.

Lees verder

Wat eventmanagers van bruiloften kunnen leren

Bruiloften worden met heel veel zorg en aandacht georganiseerd. Wat kunnen eventmanagers van zakelijke evenementen daarvan leren?

Lees verder

Plaats een reactie