Laat je live inspireren op EventGoodies Live

6 september 2016

EventGoodies wil niet alleen bloggen over toffe producten om jou te inspireren, maar het ook laten zien! We organiseren daarom op 12 september EventGoodies Live en dit is wat je kunt verwachten.

Een locatie die je zintuigen prikkelen

De kick off vindt plaats bij CitySense Utrecht. Het is een bijzondere locatie waar je zintuigen geprikkeld worden. We zijn daarom ook erg blij dat ze hun locatie ter beschikking hebben gesteld voor ons én ons trakteren op de drankjes! Zij zullen je ook kort vertellen wat de mogelijkheden zijn van de locatie.

Live registratie

Maak kennis met Nao…

…en ontdek hoe je robots in kunt zetten op jouw evenement. We hebben een leuke spreker bereid gevonden wat te komen vertellen. Randall van Poelvoorde is een veelgevraagde spreker en laat je op een toegankelijke manier kennis maken en de mogelijkheden zien van robots. En dat is meer dan een leuke gimmick!

robot-interactie

Goodies bekijken en uitproberen

We zouden natuurlijk geen EventGoodies heten als we niet nog wat leuke goodies regelen. Zo komt N1ce cocktail-ijsjes uitdelen, is Marjon van Momentize aanwezig en neemt een 3D-selfiepoppetje mee (en we verloten er een onder de aanwezigen!) en Sign en Meer sponsort een Triablock en fotokader (zie foto hieronder). Bovendien komt Erwin Budding foto’s maken van de avond, van jou en de fotokader of als je het leuk vindt van jou met de robot!

Kom je je ook laten inspireren?

Wil je een kijkje nemen bij CitySense? Of nieuwsgierig naar de presentatie over robots? Meld je dan aan voor EventGoodies Live. Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina of koop direct je ticket bij EventBrite.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

360º fotohokje

Nieuw fotohokje voor 360º foto’s

We schreven al eens eerder over een fotohokje waarmee je 360º foto’s kan maken. Dit hokje levert dezelfde foto’s, maar ziet er qua uitstraling heel anders uit.

Lees verder

Laat het publiek bepalen hoelang een spreker op het podium staat

Wat doe je als een spreker totaal niet aansluit bij het publiek of juist wel en ze graag meer willen horen? Laat het publiek zelf bepalen hoeveel spreektijd iemand krijgt!

Lees verder
Inschuifbare meubels

Ruimte besparen met inschuifbare meubels

Meubels nemen veel ruimte in. Maar de designmeubels van Modubilo niet. De platte onderdelen schuif je zo in elkaar tot tafels en stoelen.

Lees verder

Een reactie plaatsen