Laat je live inspireren op EventGoodies Live

6 september 2016

EventGoodies wil niet alleen bloggen over toffe producten om jou te inspireren, maar het ook laten zien! We organiseren daarom op 12 september EventGoodies Live en dit is wat je kunt verwachten.

Een locatie die je zintuigen prikkelen

De kick off vindt plaats bij CitySense Utrecht. Het is een bijzondere locatie waar je zintuigen geprikkeld worden. We zijn daarom ook erg blij dat ze hun locatie ter beschikking hebben gesteld voor ons én ons trakteren op de drankjes! Zij zullen je ook kort vertellen wat de mogelijkheden zijn van de locatie.

Live registratie

Maak kennis met Nao…

…en ontdek hoe je robots in kunt zetten op jouw evenement. We hebben een leuke spreker bereid gevonden wat te komen vertellen. Randall van Poelvoorde is een veelgevraagde spreker en laat je op een toegankelijke manier kennis maken en de mogelijkheden zien van robots. En dat is meer dan een leuke gimmick!

robot-interactie

Goodies bekijken en uitproberen

We zouden natuurlijk geen EventGoodies heten als we niet nog wat leuke goodies regelen. Zo komt N1ce cocktail-ijsjes uitdelen, is Marjon van Momentize aanwezig en neemt een 3D-selfiepoppetje mee (en we verloten er een onder de aanwezigen!) en Sign en Meer sponsort een Triablock en fotokader (zie foto hieronder). Bovendien komt Erwin Budding foto’s maken van de avond, van jou en de fotokader of als je het leuk vindt van jou met de robot!

Kom je je ook laten inspireren?

Wil je een kijkje nemen bij CitySense? Of nieuwsgierig naar de presentatie over robots? Meld je dan aan voor EventGoodies Live. Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina of koop direct je ticket bij EventBrite.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

pop-up borrel

Een pop-up borrel kan altijd en overal

Organiseer je een borrel en wil je iets bijzonders neerzetten? Dat kan heel eenvoudig zijn. Wat dacht je van een pop-up borrel?

Lees verder
Opera comedy

Bijzondere combinatie: opera en standup comedy

Opera en standup-comedy, zo op het eerste oog lijkt het twee uitersten, totdat ik de show van Quirine Melssen bezocht. Zij combineert deze twee werelden in een bijzondere act. 

Lees verder

Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Lees verder

Een reactie plaatsen