Mag ik jouw mening vragen?

5 mei 2016

Regelmatig krijg ik enthousiaste reacties op mijn blog. Toch ben ik benieuwd wat jij ervan vindt en wat er nog beter kan. Mag ik je daarom om je mening vragen?

In oktober 2014 ben ik gestart met EventGoodies. Het is geboren uit enthousiasme en een irritatie, omdat ik zelf soms uren op zoek was naar inspiratie voor originele producten om op een evenement in te zetten. Ik plaats vooral producten die ik zelf heel leuk vind en waarvan ik denk dat weinig mensen het kennen.

Wat vind je van EventGoodies?

Nu ik een tijdje bezig ben, ben ik eigenlijk wel benieuwd wat jij van EventGoodies vindt. Wat vind je goed, wat kan beter? Welke onderwerpen mis je nog? Zou je je mening willen geven via deze (korte) enquête? Zo kan ik zorgen dat het interessanter en nuttiger voor je wordt!

Zou jij de producten die ik deel ook live willen zien?

Mensen die mij kennen weten dat ik geloof in de combinatie van offline en online. Daarom loop ik al vanaf het moment dat EventGoodies geboren werd, met de wens om ooit een evenement te organiseren. Daar heb ik allerlei wilde ideeën over, maar ik heb besloten klein te beginnen in de vorm van Meetups. Het lijkt me niet alleen leuk om jullie lezers in het echt te ontmoeten.

Volgens mij is het ook interessant om een aantal van de producten waar ik over blog eens in het echt uit te proberen. Ook dit mis ik namelijk nog. Tijdens bestaande evenementen worden de producten vaak tentoongesteld op een stand. Maar het is zo fijn om het gewoon even zelf te kunnen uitproberen en te ervaren en niet pas op moment suprême op je eigen evenement! Toch?

In de enquête vind je daarom ook wat vragen over of je interesse hebt in zo’n bijeenkomst. Mocht je alvast op de hoogte willen blijven, schrijf je dan gratis in op Meetup.com.

Alvast bedankt voor je feedback!

P.s. Tijdens Future of Events van 22 t/m 24 augustus kun je trouwens wel veel producten live zien en ervaren!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een partytent nodig? Kies voor een tipi!

Als je een keer wat anders wilt dan een gewone partytent voor jouw evenement, kijk dan eens naar de Nordic tipi’s. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn nog handig ook.

Lees verder

Trek de aandacht met deze eyecatchers van ijs

Staat er een evenement op de planning waarbij je nog op zoek bent naar een eyecatchers van ijs? Dan zijn onderstaande items misschien wel leuk om in te zetten! 

Lees verder
24Carlton Experience

Vlog: highlights van de 24Carlton Experience

In 24 uur langs 4 hotels met elk een eigen thema. Bij elk hotel was er een bijpassend programma. Bekijk de vlog en laat je inspireren.

Lees verder

Plaats een reactie