Mag ik jouw mening vragen?

5 mei 2016

Regelmatig krijg ik enthousiaste reacties op mijn blog. Toch ben ik benieuwd wat jij ervan vindt en wat er nog beter kan. Mag ik je daarom om je mening vragen?

In oktober 2014 ben ik gestart met EventGoodies. Het is geboren uit enthousiasme en een irritatie, omdat ik zelf soms uren op zoek was naar inspiratie voor originele producten om op een evenement in te zetten. Ik plaats vooral producten die ik zelf heel leuk vind en waarvan ik denk dat weinig mensen het kennen.

Wat vind je van EventGoodies?

Nu ik een tijdje bezig ben, ben ik eigenlijk wel benieuwd wat jij van EventGoodies vindt. Wat vind je goed, wat kan beter? Welke onderwerpen mis je nog? Zou je je mening willen geven via deze (korte) enquête? Zo kan ik zorgen dat het interessanter en nuttiger voor je wordt!

Zou jij de producten die ik deel ook live willen zien?

Mensen die mij kennen weten dat ik geloof in de combinatie van offline en online. Daarom loop ik al vanaf het moment dat EventGoodies geboren werd, met de wens om ooit een evenement te organiseren. Daar heb ik allerlei wilde ideeën over, maar ik heb besloten klein te beginnen in de vorm van Meetups. Het lijkt me niet alleen leuk om jullie lezers in het echt te ontmoeten.

Volgens mij is het ook interessant om een aantal van de producten waar ik over blog eens in het echt uit te proberen. Ook dit mis ik namelijk nog. Tijdens bestaande evenementen worden de producten vaak tentoongesteld op een stand. Maar het is zo fijn om het gewoon even zelf te kunnen uitproberen en te ervaren en niet pas op moment suprême op je eigen evenement! Toch?

In de enquête vind je daarom ook wat vragen over of je interesse hebt in zo’n bijeenkomst. Mocht je alvast op de hoogte willen blijven, schrijf je dan gratis in op Meetup.com.

Alvast bedankt voor je feedback!

P.s. Tijdens Future of Events van 22 t/m 24 augustus kun je trouwens wel veel producten live zien en ervaren!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Lichtshow

Indrukwekkende lichtshow met mobiele beeldschermen

Tijdens een opening van een handbal finale in Keulen afgelopen zomer, werd er een indrukwekkende lichtshow gegeven. Ze gebruikten hiervoor mobiele lichtschermen.

Lees verder
Bitterballen voor evenement

Bitterballen: oer-Hollandse guilty pleasure

Bitterballen. Ja daar gaan we echt een heel blog aan wijden, want een oer-Hollandse bitterbal is altijd welkom op een evenement. Een succes, ongeacht doelgroep, thema of locatie.

Lees verder

Duurzame discocontainer met energieopwekkende vloer

Ken je de energieopwekkende vloer nog? Het bedrijf hierachter, Energy Floors heeft nu ook een duurzame discocontainer gemaakt. 

Lees verder

Een reactie plaatsen