Mobiele billboards

Je boodschap opvallend delen? Zet mobiele advertenties in

15 september 2017

Nee, met mobiele advertenties niet advertenties op mobieltjes, maar bewegende advertenties op straat bijvoorbeeld. Met behulp van bedrukte busjes of wandelende billboards.

Bedrukte promotiebus

Laatst schreef ik al over aparte vervoersmiddelen die je kunt inzetten. Online kwam ik ook een partij tegen waar je de gele Amerikaanse schoolbus kunt laten bedrukken. Dan is het helemaal in de huisstijl van je evenement of bedrijf!


Je kunt ook andere type vervoersmiddelen laten bedrukken.

Wandelende abri’s

Heb je iets minder budget of wil je op een beursvloer reclame maken? Dan zijn deze wandelende abri’s een uitkomst. Een handige manier om een actie op de stand te ondersteunen en mensen naar je stand te verwijzen. Of gewoon om direct contactgegevens in te zamelen!

Op een boot

Wat je op de weg kan, kan ook op het water. Dus als je in de buurt van water bent, dan is kun je voor een varende billboard kiezen.

Er zijn nog veel meer variaties mogelijk. Bovengenoemde partijen hebben op hun website allerlei varianten staan. Dus zit er niet iets tussen wat je direct aanspreekt, kijk dan zeker even verder!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vooruitwerken in de zomer

Hoe benut je de zomerperiode om de gastvrijheid te verbeteren?

We zitten midden in de zomer. Deze vaak wat rustige periode kun je goed benutten om de gastvrijheid op je evenementen te optimaliseren. Ik geef je een aantal tips waarmee je er na de zomer weer vol gas tegenaan kunt.

Lees verder
Gepersonaliseerd fotohokje

Gepersonaliseerd fotohokje: daar val je mee op!

Fotohokjes zijn er in allerlei soorten in maten. Als je kiest voor een gepersonaliseerd fotohokje, dan kun je het laten matchen met jouw merk of evenement.

Lees verder

Laser toetsenbord voor je smartphone of tablet

Tijdens het speuren op internet kwam ik de Magic Cube Laser Keyboard tegen. Dit apparaatje projecteert een laser toetsenbord op je bureau en werkt op alle apparaten met Bluetooth, zoals smartphones, tablets en zelfs pc’s. Super handig als je bijvoorbeeld ergens achter de schermen van een evenement in een donkere ruimte wilt werken.

Lees verder

Een reactie plaatsen