Mobiele billboards

Je boodschap opvallend delen? Zet mobiele advertenties in

15 september 2017

Nee, met mobiele advertenties niet advertenties op mobieltjes, maar bewegende advertenties op straat bijvoorbeeld. Met behulp van bedrukte busjes of wandelende billboards.

Bedrukte promotiebus

Laatst schreef ik al over aparte vervoersmiddelen die je kunt inzetten. Online kwam ik ook een partij tegen waar je de gele Amerikaanse schoolbus kunt laten bedrukken. Dan is het helemaal in de huisstijl van je evenement of bedrijf!


Je kunt ook andere type vervoersmiddelen laten bedrukken.

Wandelende abri’s

Heb je iets minder budget of wil je op een beursvloer reclame maken? Dan zijn deze wandelende abri’s een uitkomst. Een handige manier om een actie op de stand te ondersteunen en mensen naar je stand te verwijzen. Of gewoon om direct contactgegevens in te zamelen!

Op een boot

Wat je op de weg kan, kan ook op het water. Dus als je in de buurt van water bent, dan is kun je voor een varende billboard kiezen.

Er zijn nog veel meer variaties mogelijk. Bovengenoemde partijen hebben op hun website allerlei varianten staan. Dus zit er niet iets tussen wat je direct aanspreekt, kijk dan zeker even verder!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De Belbutlers

De Belbutlers verbinden bezoekers op netwerkborrels

Op een netwerkborrel zijn mensen geneigd om met bekenden bij te praten. De Belbutlers brengen juist twee onbekenden met elkaar in contact en zorgen dat het gesprek op gang komt.

Lees verder

Social walls: handige tools voor meer interactie op events

Je ziet ze weleens op events: Twitter Fountains. Wat ik niet vaak zie is de combinatie van tweets en foto’s, terwijl dát juist tot de verbeelding spreekt.

Lees verder
Bezoekers activeren: 3 factoren

Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Lees verder

Een reactie plaatsen