Mobiele billboards

Je boodschap opvallend delen? Zet mobiele advertenties in

15 september 2017

Nee, met mobiele advertenties niet advertenties op mobieltjes, maar bewegende advertenties op straat bijvoorbeeld. Met behulp van bedrukte busjes of wandelende billboards.

Bedrukte promotiebus

Laatst schreef ik al over aparte vervoersmiddelen die je kunt inzetten. Online kwam ik ook een partij tegen waar je de gele Amerikaanse schoolbus kunt laten bedrukken. Dan is het helemaal in de huisstijl van je evenement of bedrijf!


Je kunt ook andere type vervoersmiddelen laten bedrukken.

Wandelende abri’s

Heb je iets minder budget of wil je op een beursvloer reclame maken? Dan zijn deze wandelende abri’s een uitkomst. Een handige manier om een actie op de stand te ondersteunen en mensen naar je stand te verwijzen. Of gewoon om direct contactgegevens in te zamelen!

Op een boot

Wat je op de weg kan, kan ook op het water. Dus als je in de buurt van water bent, dan is kun je voor een varende billboard kiezen.

Er zijn nog veel meer variaties mogelijk. Bovengenoemde partijen hebben op hun website allerlei varianten staan. Dus zit er niet iets tussen wat je direct aanspreekt, kijk dan zeker even verder!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een portret in de vorm van een gedicht

Een foto van jezelf is leuk, maar wat dacht je van een gedicht over jezelf? Portretdichter Bert schrijft gedichten op basis van een persoonlijk interview.

Lees verder

Drone races op je evenement: hoe zet je dit in?

Een drone race inzetten op je evenement zorgt waarschijnlijk voor veel reuring. Maar hoe kun je dit inzetten en waar moet je op letten?

Lees verder
Milieuvriendelijke ballonnen, glitters en confetti

Milieuvriendelijke glitters, confetti en ballonnen

Wil je jouw evenement duurzamer maken? Gelukkig is dat makkelijker dan ooit. In deze blog alternatieven voor onder andere glitters, confetti en ballonnen.

Lees verder

Een reactie plaatsen