Netwerken stimuleren: tips van Marja Godvliet

Interview: 3 tips om het netwerken te stimuleren

28 juli 2017

Bezoekers komen meestal niet alleen naar een evenement om kennis te halen. Netwerken is een waardevol onderdeel van het programma. Hoe help je mensen kennis met elkaar te maken? Marja Godvliet heeft hier veel ervaring mee en geeft 3 tips.

Sommige mensen zijn heel goed in netwerken, anderen wat minder. Toch is het vaak een belangrijk onderdeel van de dag voor een bezoeker. Zelf kom ik veel energieker en enthousiaster thuis van een evenement waar ik een paar interessante ontmoetingen heb gehad.

Praktische tips

Netwerken gaat niet altijd vanzelf. Hoe help je bezoekers een handje op weg bij het netwerken? Ik vroeg Marja 3 tips te geven. Ze zijn heel eenvoudig toe te passen. Dus ik zeg: voortaan altijd onderdeel maken van je evenement!

Wil je hulp van Marja op je evenement bij het verbinden van mensen? Kijk voor meer informatie op we-club.eu.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Salontafel en gamecontroller in één

Ook een manier om op te vallen op beurzen en bezoekers te trekken. Deze salontafel lijkt niet alleen op een XL Nintento-gamecontroller, hij is ook echt te gebruiken!

Lees verder

Handige hakken voor elegante eventmanagers

Dit is een handige uitvinding voor eventmanagers. Je loopt op lage schoenen tijdens het opbouwen van je evenement en je klikt je hakken eronder wanneer je bezoekers er zijn.

Lees verder

Trek de aandacht met deze eyecatchers van ijs

Staat er een evenement op de planning waarbij je nog op zoek bent naar een eyecatchers van ijs? Dan zijn onderstaande items misschien wel leuk om in te zetten! 

Lees verder

Een reactie plaatsen