Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Nieuwjaarsborrel oSeven

Nieuwjaarsborrel Oseven zat vol verrassingen

16 januari 2018

Vorige week was ik op de ‘Gettogether’ van Oseven. Zij staan bekend om hun bijzondere catering. En het evenement beloofde ook bijzonder te zijn. Dat maakte me natuurlijk nieuwsgierig!

De uitnodiging sprak me al erg aan, mede omdat het zo geheimzinnig was. Ik besloot me op te geven en een kijkje te nemen. Dat Oseven gespecialiseerd is in lekkere en bijzondere hapjes, hielp natuurlijk ook!

Geheime en tijdelijke locatie

Via een smsje wist ik waar ik me moest melden. Ik raakte in de war, want ik was bij Landgoed Zonheuvel, wat ik nog ken van de laatste Locatietour. We moesten daar slechts parkeren. In busjes werden de bezoekers naar een andere landgoed gebracht. Dit landgoed was prachtig verlicht.

In het smsje stond de naam van het Landgoed, maar ik zag zo gauw geen website van deze eventlocatie. Later begreep ik waarom: het was geen eventlocatie, maar een leegstaand pand dat te koop staat. Wat een gaaf idee om hier je evenement te organiseren!

Het pand zag er goed uit en was recent opgeknapt. Met ingehuurde meubilair en decoratie was het plaatje helemaal compleet. En het leuke is, je mocht ook nog even rondlopen en een kijkje nemen in het huis.

Oseven interieur

Hostessen in stijl

De hostessen van het evenement waren ook helemaal in stijl. Ze kozen voor art deco. Op hun gezicht hadden ze een mooie masker laten schilderen.

Face paint

Verrassende menukaart

In elke ruimte waren er heerlijke hapjes te proeven. Elk hapje was echt een soort smaaksensatie door de bijzondere contrasten qua smaken en structuren. Uiteraard werd het ook prachtig opgediend. Maar wat mij vooral dan weer opviel was de menukaart.

Dit vrijwel geheel in witte kaart met het Oseven logo. Bij de kaartjes zat een klein zaklampje. Als je daarop scheen, werd de tekst zichtbaar. Heel leuk bedacht. En passend bij het thema ‘Dark’ van het evenement.

Oseven menukaart

Kijk voor meer informatie op oseven.com.

Foto’s: Twycer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Met deze workshops krijg jij de lachers op je hand!

Zoek je een originele invulling voor je evenement? Of wil je wat luchtigheid aanbrengen in je programma? Met de workshops van GetTheLaughFlow ontvangen gasten het mooiste cadeautje wat er is, een lach op het gezicht!

Lees verder

Table Lights: Lichtshow aan tafel

Netwerken is weer helemaal in tegenwoordig. De netwerkborrels schieten je aan alle kanten om je oren. Vaak lijken ze allemaal op elkaar. Boring! Wil jij het eens anders aanpakken en een nieuwe tool inzetten om mensen met elkaar in contact te laten komen? Kijk dan eens naar de Table Lights. 

Lees verder
Snapchat evenement

Snapchat inzetten? 2 to-do’s voor jouw evenement

Snapchat is niet meer alleen voor tieners. Ik geef je 2 manieren om Snapchat effectief in te zetten op jouw evenement.

Lees verder

Plaats een reactie