Nieuwjaarsborrel oSeven

Nieuwjaarsborrel Oseven zat vol verrassingen

16 januari 2018

Vorige week was ik op de ‘Gettogether’ van Oseven. Zij staan bekend om hun bijzondere catering. En het evenement beloofde ook bijzonder te zijn. Dat maakte me natuurlijk nieuwsgierig!

De uitnodiging sprak me al erg aan, mede omdat het zo geheimzinnig was. Ik besloot me op te geven en een kijkje te nemen. Dat Oseven gespecialiseerd is in lekkere en bijzondere hapjes, hielp natuurlijk ook!

Geheime en tijdelijke locatie

Via een smsje wist ik waar ik me moest melden. Ik raakte in de war, want ik was bij Landgoed Zonheuvel, wat ik nog ken van de laatste Locatietour. We moesten daar slechts parkeren. In busjes werden de bezoekers naar een andere landgoed gebracht. Dit landgoed was prachtig verlicht.

In het smsje stond de naam van het Landgoed, maar ik zag zo gauw geen website van deze eventlocatie. Later begreep ik waarom: het was geen eventlocatie, maar een leegstaand pand dat te koop staat. Wat een gaaf idee om hier je evenement te organiseren!

Het pand zag er goed uit en was recent opgeknapt. Met ingehuurde meubilair en decoratie was het plaatje helemaal compleet. En het leuke is, je mocht ook nog even rondlopen en een kijkje nemen in het huis.

Oseven interieur

Hostessen in stijl

De hostessen van het evenement waren ook helemaal in stijl. Ze kozen voor art deco. Op hun gezicht hadden ze een mooie masker laten schilderen.

Face paint

Verrassende menukaart

In elke ruimte waren er heerlijke hapjes te proeven. Elk hapje was echt een soort smaaksensatie door de bijzondere contrasten qua smaken en structuren. Uiteraard werd het ook prachtig opgediend. Maar wat mij vooral dan weer opviel was de menukaart.

Dit vrijwel geheel in witte kaart met het Oseven logo. Bij de kaartjes zat een klein zaklampje. Als je daarop scheen, werd de tekst zichtbaar. Heel leuk bedacht. En passend bij het thema ‘Dark’ van het evenement.

Oseven menukaart

Kijk voor meer informatie op oseven.com.

Foto’s: Twycer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Postermuur
Organisatie

Handige oplossing op beurzen: een postermuur

Gespot op EventSummit: een postermuur waar standhouders hun flyers, posters en acties op kwijt kunnen.

Lees verder
Gadgets & Producten

Fidget Cube: voor mensen die altijd met iets willen spelen

Een nieuwe variant op de stressbal is deze kubus. Niet alleen de vorm is anders, het heeft ook veel knopjes. 

Lees verder
Horecava 2018
Eten & Drinken

Vlog: Bijzondere hapjes en drankjes proeven op Horecava

De Horecava leek mij een prima plek om inspiratie op te doen. Ik was vooral benieuwd naar innovaties op het gebied van eten en drinken. Kijk mee met onze nieuwste vlog.

Lees verder

Een reactie plaatsen