Op de foto als engel

Op de foto als een engel

4 januari 2019

Sta voor deze verlichtte engelenvleugels en ga op de foto als een engel. Een prachtig alternatief op een fotohokje.

Deze vleugels zijn onderdeel van het Amsterdam Light Festival en staan op verschillende plekken in de hoofdstad. Ze zijn helaas dus niet te huur voor jouw evenement, maar zie het vooral als inspirerend idee.

Waarom is dit zo tof?

Ik weet niet of ik het nog moet uitleggen als je naar de foto’s kijkt, maar dit ziet er toch geweldig uit? Ik denk dat veel mensen hier wel mee op de foto willen. Zoiets kom je namelijk niet gauw tegen. Weer eens wat anders dan een fotohokje. Het is groot en geeft licht, dus het is nog eens een prachtige eyecatcher en sfeermaker.

Verlichtte foto's voor foto

Laat je creativiteit erop los

Bij mij gaat m’n hoofd gelijk al op volle toeren allerlei ideeën bedenken hoe je dit idee op andere manieren kan toepassen. Alleen, ik organiseer amper evenementen, dus heel concreet wordt het niet. Mocht jij nou ook zoiets willen inzetten op je evenement, ga dan eens brainstormen over wat voor element passend is bij jouw merk, evenement en/of boodschap. Alles valt te maken, ook voor kleinere budgetten. Bel rond voor een partij die het voor je kan maken en je hebt iets fantastisch.

Het mooiste is als je iets kunt maken dat je meerdere keren kunt gebruiken. Dat draagt dan zowel bij aan de boodschap en je branding en het je verspilt minder materiaal. Ook belangrijk 🙂

Vind je het lastig om zelf iets te verzinnen of heb je geen collega’s om mee te brainstormen? Laat het ons dan weten in de Facebook-groep en we denken met je mee!

Foto’s: Janus van den Eijnden

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Je evenement in beeld vanuit de lucht

Met deze drone maak je voortaan de mooiste selfies. Niet alleen van jezelf, maar vooral van je gasten. Deze compacte vliegende camera legt het evenement vast vanuit de lucht!

Lees verder
Intelligente vloeren

Intelligente vloeren tracken real-time jouw bezoekers

Combineer technologie en vloeren en je hebt een geweldig systeem om real-time eventbezoekers te tracken. Intelligente vloeren zijn bijvoorbeeld ideaal voor flow-management.

Lees verder

Suikerspin: het roze goud, voor jong en oud!

Suikerspin, een zoete lekkernij voor jong en oud. Combineer het in kleurrijke creaties en je krijgt een suikerspin act die de show steelt. 

Lees verder

Een reactie plaatsen