Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

opvallen op een beurs

Opvallen op een grote beurs, zo doe je dat

17 augustus 2017

Sta je binnenkort op een beurs en zie je de bui nu al hangen dat de aanloop naar de stand minimaal is? Zorg dat je opvalt en laat je inspireren door deze voorbeelden.

Als je iets ludieks verzint en eruit springt tussen de rest, dan val je op. Zo simpel is het. Maar goed, dat is makkelijk gezegd. Het verzinnen van iets creatiefs kan nog best lastig zijn. En het moet ook nog passen binnen het budget, haalbaar zijn op locatie én aansluiten bij jouw bedrijf. Toch hopen we dat we je met deze voorbeelden kunnen inspireren het net even anders dan anders te doen en voortaan echt kan opvallen op een beurs!

Doe iets magisch

Doe iets wat mensen verwondert en haast magisch lijkt. Zoals deze man die zonder stoel, onderuit gezakt een krantje leest. Je ziet in het filmpje dat mensen blijven staan en kijken. De man zit op een plateau met een boodschap van KLM over comfortabel zitten. Ze hebben hier een mooie link gelegd met hun boodschap en ik vermoed dat deze actie is lang is blijven hangen bij de voorbijgangers.

Zet mensen in die opvallen

Je kunt ook zorgen dat mensen opvallen. Dat is ideaal, zeker op een grote beurs. Als je veel mensen kan inzetten, dan kunnen andere bezoekers er niet omheen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door bezoekers tijdelijke tattoos te geven. Of laat de crew in opvallende pakken rondlopen. Zorg wel dat er duidelijk een link is met jouw bedrijf.

Val op buiten de beursvloer

Op de beursvloer worden mensen overdonderd door alle uitingen, stands en mensen. Het is dus slim om buiten al iets ludieks te doen. Zo deden ze dat ook bij een nieuwe King Kong attractie in Los Angeles. Daar maakte ze gigantische voetafdrukken in het zand en zette ze een platgestampte auto neer. Zo wekten ze de indruk dat King Kong daar gelopen had. Combineer dat met een social media campagne en bijpassende video’s voor een maximaal resultaat.

Of wat dacht je van een rode loper van 40 meter? Je kunt dit zelfs over trappetjes of over water laten lopen. Wedden dat mensen dit leuk vinden? Zorg dat er personeel aanwezig is om ze te wijzen op jullie stand en laat ze weten waarom ze daar absoluut even langs moeten gaan.

Rode loper

Je kunt ook, als het belooft een regenachtige dag te worden, je boodschap op de stoep afbeelden. Met een bepaalde coating zorg je dat een gedeelte droog blijft. Zo kun je waterafstotende teksten en afbeeldingen creëren.

Als je meer inspiratie wilt, luister dan naar de ideeën van guerrilla marketing expert Frank. Hij vertelt hoe je tijdens een evenement kan opvallen. Of kijk op ons Pinterest-kanaal voor meer ludieke voorbeelden.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Dit notitieboekje gooi je nooit meer weg

Correctbook is een soort whiteboard in de vorm van een boekje. Je kunt de pagina’s dus schoonvegen en keer op keer gebruiken.

Lees verder
EventCanvas boek

Boekentip: Event Design Handbook

Een must-read voor iedereen die evenementen organiseert en dit naar een hoger plan wil tillen: het Event Design Handbook.

Lees verder

Bijzonder dineren in een 360-graden digitale theater

Als je met een groep bijzonder wilt dineren, neem ze dan mee met een reis door de wereld bij Dinner in Motion in Utrecht. 

Lees verder

Plaats een reactie