Origineel presentatiescherm Hema Vlog Academy

Origineel presentatiescherm bij HEMA Vlog Academy

11 juli 2017

Bij de kick off van de HEMA Vlog Academy maakten ze gebruik van een origineel presentatiescherm die op het podium stond. Mooi gedesignd en met een verrassingselement!

Origineel ontwerp

Ik hou hiervan. Ten eerste omdat dit scherm een mooi ontwerp heeft. Daarnaast is het gaaf dat ze de de video’s en slides op een enorme mobiele telefoon laten zien. Helemaal in lijn met het onderwerp van het evenement.

Surprise!

Aan de rechterkant van het scherm hadden ze een gedeelte gemaakt van papier. Hierachter stonden vloggers die tijdens de presentatie door het papier het podium opkwamen lopen. Een leuk verrassingseffect voor de kinderen in de zaal, die groot fan zijn. Staat ineens je idool voor je neus!

Ik hoop dat het je inspireert. We gaan trouwens vaker cases delen. Mocht je nog iets leuks tegenkomen, laat het ons weten!

De muur is gemaakt door Sign en Meer. Dit evenement was een kick-off voor de Vlog Academy van HEMA. In het filmpje komt de Touch DJ ook voorbij.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De invloed van kleur op een evenement

De invloed van kleur op jouw evenement

Heb je er weleens bij stil gestaan dat een kleuren invloed heeft op je brein? En dus ook op jouw evenement. Kies daarom de juiste kleuren, bij het juiste doel.

Lees verder

Haal een dure spreker naar Nederland met crowdfunding

Is er een buitenlandse sprekers waarvan je waarschijnlijk veel bezoekers naar je evenement zult trekken, maar heb je geen budget om hem/haar naar Nederland te halen? 

Lees verder
flipbook

Flipbook: bewegend beeld vastleggen in een boekje

Ken je de flipbook nog? Een boekje waar je beweging ziet als je snel door de pagina’s bladert. Een leuk alternatief op een statische foto of online GIF-je.

Lees verder

Plaats een reactie