Origineel presentatiescherm Hema Vlog Academy

Origineel presentatiescherm bij HEMA Vlog Academy

11 juli 2017

Bij de kick off van de HEMA Vlog Academy maakten ze gebruik van een origineel presentatiescherm die op het podium stond. Mooi gedesignd en met een verrassingselement!

Origineel ontwerp

Ik hou hiervan. Ten eerste omdat dit scherm een mooi ontwerp heeft. Daarnaast is het gaaf dat ze de de video’s en slides op een enorme mobiele telefoon laten zien. Helemaal in lijn met het onderwerp van het evenement.

Surprise!

Aan de rechterkant van het scherm hadden ze een gedeelte gemaakt van papier. Hierachter stonden vloggers die tijdens de presentatie door het papier het podium opkwamen lopen. Een leuk verrassingseffect voor de kinderen in de zaal, die groot fan zijn. Staat ineens je idool voor je neus!

Ik hoop dat het je inspireert. We gaan trouwens vaker cases delen. Mocht je nog iets leuks tegenkomen, laat het ons weten!

De muur is gemaakt door Sign en Meer. Dit evenement was een kick-off voor de Vlog Academy van HEMA. In het filmpje komt de Touch DJ ook voorbij.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Effect van relatiegeschenken

Onderzoek: waarom relatieschenken zo goed werken

Geen evenement zonder een leuke weggever. Maar wat is het effect van relatiegeschenken? Ons onderbuik gevoel zegt dat het werkt, maar de cijfers ook! 

Lees verder

Festivak komt eraan en dit zijn de highlights

Op 25 en 26 november kun je inspiratie opdoen bij Festivak in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is Technologie & Beleving. Alvast twee highlights van wat je kunt verwachten.

Lees verder
Bedrukte M&M's

Bedrukte M&M’s als smakelijke give-away

Wist je dat je M&M’s kan bestellen met bedrukking? Je kunt ook nog eens je eigen kleuren en verpakking kiezen. Leuke give-away!  

Lees verder

Een reactie plaatsen