Origineel presentatiescherm Hema Vlog Academy

Origineel presentatiescherm bij HEMA Vlog Academy

11 juli 2017

Bij de kick off van de HEMA Vlog Academy maakten ze gebruik van een origineel presentatiescherm die op het podium stond. Mooi gedesignd en met een verrassingselement!

Origineel ontwerp

Ik hou hiervan. Ten eerste omdat dit scherm een mooi ontwerp heeft. Daarnaast is het gaaf dat ze de de video’s en slides op een enorme mobiele telefoon laten zien. Helemaal in lijn met het onderwerp van het evenement.

Surprise!

Aan de rechterkant van het scherm hadden ze een gedeelte gemaakt van papier. Hierachter stonden vloggers die tijdens de presentatie door het papier het podium opkwamen lopen. Een leuk verrassingseffect voor de kinderen in de zaal, die groot fan zijn. Staat ineens je idool voor je neus!

Ik hoop dat het je inspireert. We gaan trouwens vaker cases delen. Mocht je nog iets leuks tegenkomen, laat het ons weten!

De muur is gemaakt door Sign en Meer. Dit evenement was een kick-off voor de Vlog Academy van HEMA. In het filmpje komt de Touch DJ ook voorbij.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

jaren 20 bar
Organisatie

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Lees verder
Kraskaart evenement
Gadgets & Producten

Kras & Win en verzamel gegevens van bezoekers

Kras & Win, een concept waarbij gasten digitaal kunnen krassen. Inzetbaar als ludieke poll op je evenement en om leads mee te genereren.

Lees verder
Pop-up bioscoop van Pathé
Gadgets & Producten

Pathé komt met pop-up bioscoop

Wil je graag de sfeer van een bioscoop op jouw evenement zonder te hoeven verkassen naar een bioscoop? Dat kan met de pop-up bioscoop van Pathé.

Lees verder

Een reactie plaatsen