Vervoermiddelen

Haal jouw bezoekers op in deze bijzondere vervoermiddelen

5 september 2017

Van een traditionele bus tot een roze limousine; origineel vervoer voor jouw volgende evenement. Deze 4 vervoermiddelen zijn opvallend en leuk!

Vrolijk gekleurde bus

Je kent vast de gele, Amerikaanse schoolbus wel. Als je iets vergelijkbaars wilt, maar net even anders, dan is dit misschien wat je zoekt. Een traditionele, rood-groene bus. Oorspronkelijk werd deze Cyprus Villagebus gebruikt om de inwoners van het eiland en hun vee te vervoeren.

Parijse stadsbus

Nog een mooie, traditionele bus. Deze bus deed vroeger dienst als stadsbus in Parijs. Wat deze bus zo extra bijzonder maakt, is dat er achterin een soort balkonnetje zit. Leuk voor de gasten om op te staan of om een speciale gast uit te zwaaien.

Roze limousine

Een limousine is al tof, maar een roze helemaal! Als je toch iets vrouwelijks en stoers tegelijk wilt, kun je ook voor een roze Hummer limousine kiezen.

Als het toch niet helemaal is wat je zoekt, zoek dan eens naar vervoermiddelen voor trouwerijen. Zij hebben vaak mooie en originele vervoermiddelen.

Taxi met entertainment

Dit karretje is op zich niet nieuw, al is hij wel omgetoverd in de stijl van een Amerikaanse taxi. Wat dit vervoermiddel zo leuk maakt is dat je er twee komische hosts erbij krijgt die je bezoekers entertainen!

Taxi evenement inclusief entertainment

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Interview Samira Salman over contentmarketing

Interview: De kracht van de combinatie van content en evenementen

Van EventGoodies kan ik nog niet leven, dus freelance ik ernaast. Mijn freelance werk heeft veel raakvlakken met wat ik hier doe, namelijk: content creatie!

Lees verder
Nieuwjaarsborrel oSeven

Nieuwjaarsborrel Oseven zat vol verrassingen

Vorige week was ik op de ‘Gettogether’ van Oseven. Zij staan bekend om hun bijzondere catering. En het evenement beloofde ook bijzonder te zijn. Ik besloot er een kijkje te gaan nemen.

Lees verder

Een stijlvolle koelkast in de vorm van een versterker

Het lijkt een versterker van Marshall, maar het is een koelkast. Gaaf als je je koelkast niet wilt verstoppen, maar juist onderdeel wilt maken van de aankleding van je evenement.

Lees verder

Plaats een reactie