Vervoermiddelen

Haal jouw bezoekers op in deze bijzondere vervoermiddelen

5 september 2017

Van een traditionele bus tot een roze limousine; origineel vervoer voor jouw volgende evenement. Deze 4 vervoermiddelen zijn opvallend en leuk!

Vrolijk gekleurde bus

Je kent vast de gele, Amerikaanse schoolbus wel. Als je iets vergelijkbaars wilt, maar net even anders, dan is dit misschien wat je zoekt. Een traditionele, rood-groene bus. Oorspronkelijk werd deze Cyprus Villagebus gebruikt om de inwoners van het eiland en hun vee te vervoeren.

Parijse stadsbus

Nog een mooie, traditionele bus. Deze bus deed vroeger dienst als stadsbus in Parijs. Wat deze bus zo extra bijzonder maakt, is dat er achterin een soort balkonnetje zit. Leuk voor de gasten om op te staan of om een speciale gast uit te zwaaien.

Roze limousine

Een limousine is al tof, maar een roze helemaal! Als je toch iets vrouwelijks en stoers tegelijk wilt, kun je ook voor een roze Hummer limousine kiezen.

Als het toch niet helemaal is wat je zoekt, zoek dan eens naar vervoermiddelen voor trouwerijen. Zij hebben vaak mooie en originele vervoermiddelen.

Taxi met entertainment

Dit karretje is op zich niet nieuw, al is hij wel omgetoverd in de stijl van een Amerikaanse taxi. Wat dit vervoermiddel zo leuk maakt is dat je er twee komische hosts erbij krijgt die je bezoekers entertainen!

Taxi evenement inclusief entertainment

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Virtual Reality voor, tijdens en na een evenement

Virtual Reality is meer dan een VR-bril. Ik interviewde Ramon Luijten die me vertelde hoe je VR slim inzet rondom je evenement. 

Lees verder

Deze app maakt van mobieltjes microfoons

Je wilt graag interactie met je publiek in de zaal. Hoe handig is het dan om een app te hebben waarbij je elk mobieltje omtovert in een microfoon? 

Lees verder

Project mapping tijdens een feest

Project mapping is gaaf! Maar je kunt het op meer objecten gebruiken dan een eenvoudige muur of een gebouw. Wat dacht je van een kerstboom, een taart of fles champagne? 

Lees verder

Een reactie plaatsen