Vervoermiddelen

Haal jouw bezoekers op in deze bijzondere vervoermiddelen

5 september 2017

Van een traditionele bus tot een roze limousine; origineel vervoer voor jouw volgende evenement. Deze 4 vervoermiddelen zijn opvallend en leuk!

Vrolijk gekleurde bus

Je kent vast de gele, Amerikaanse schoolbus wel. Als je iets vergelijkbaars wilt, maar net even anders, dan is dit misschien wat je zoekt. Een traditionele, rood-groene bus. Oorspronkelijk werd deze Cyprus Villagebus gebruikt om de inwoners van het eiland en hun vee te vervoeren.

Parijse stadsbus

Nog een mooie, traditionele bus. Deze bus deed vroeger dienst als stadsbus in Parijs. Wat deze bus zo extra bijzonder maakt, is dat er achterin een soort balkonnetje zit. Leuk voor de gasten om op te staan of om een speciale gast uit te zwaaien.

Roze limousine

Een limousine is al tof, maar een roze helemaal! Als je toch iets vrouwelijks en stoers tegelijk wilt, kun je ook voor een roze Hummer limousine kiezen.

Als het toch niet helemaal is wat je zoekt, zoek dan eens naar vervoermiddelen voor trouwerijen. Zij hebben vaak mooie en originele vervoermiddelen.

Taxi met entertainment

Dit karretje is op zich niet nieuw, al is hij wel omgetoverd in de stijl van een Amerikaanse taxi. Wat dit vervoermiddel zo leuk maakt is dat je er twee komische hosts erbij krijgt die je bezoekers entertainen!

Taxi evenement inclusief entertainment

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Congres ADHDvrouw, voor en door ADHD’ers

Op 7 maart staat er iets bijzonders te gebeuren in de Jaarbeurs Utrecht. Een congres voor vrouwen met ADHD, georganiseerd door vrouwen met ADHD. Dat lijkt niet alleen voor de leek een contradictio in termini, internationaal blijkt dit uniek te zijn.

Lees verder
Gadgets & Producten

Win een Festivalchair

Onlangs schreven we over bedrukte, kartonnen krukjes. En daar mogen we nu twee van weggeven!

Lees verder
Social media monitoring evenementen
Organisatie

Social media monitoring tijdens evenementen: 9 tips

Zet jij al social media monitoring in voor jouw evenement? Misschien denk je dat het voor jouw evenement niet nodig is. Bijvoorbeeld omdat je zelf social media nog niet actief inzet. Maar je bezoekers zitten er hoogstwaarschijnlijk wel op! 9 Tips om te starten met eventmonitoring.

Lees verder

Een reactie plaatsen