uitklapbare uitnodiging

Pareltje van Instagram: uitvouwbare uitnodiging

12 april 2019

We kwamen deze mooie, uitvouwbare uitnodiging tegen. Het kan makkelijk door de brievenbus, het valt op en het ziet er ook nog eens mooi uit!

In deze nieuwe rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Opvallend en uitnodigend

Een uitnodigende uitnodiging, is dat niet precies wat je wilt voor jouw evenement? 🙂 Ik heb vaker geschreven dat als je echt wilt opvallen het kan helpen om een uitnodiging per post te sturen. Dan kun je een gewoon soort ansichtkaartje maken, maar er is zoveel meer mogelijk.

Zo dacht de S-H-O-W conference er blijkbaar ook over. Dit evenement staat in het teken van data visualisatie. Dus dan maak je een visueel aantrekkelijke uitnodiging. Volgens mij vouwt iedereen zo’n uitnodiging wel even open. Dus de aandacht heb je in ieder geval te pakken hiermee.

Gaaf he? Als je op Instagram zit, volg ons daar voor meer inspirerende voorbeelden. En als je zelf wat tofs tegenkomt, deel het dan met de hashtag #eventgoodies of #eventprofsnl. Dan kunnen jullie ook elkaar inspireren!

Het ontwerp is van Caroline Cracco.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Opvallende speakers voor borrels of feesten

Wil jij muziek draaien op jouw evenement, feest of borrel én iets origineels inzetten? Wij vonden een aantal opvallende speakers die je feestje nog leuker maken.

Lees verder

VeeJay: een DJ met gave video walls

Tijdens EvenementContact sprak ik met Geert van Veejay; een DJ die niet alleen muziek draait, maar ook voor gave visualisaties zorgt. Dat gaat een stapje verder dan mooie video’s op een scherm. 

Lees verder
jongleur op een evenement

3x Jongleren: als act, om op te vallen of als workshop

Regelmatig zie ik een jongleur op een evenement. Vaak als act, maar soms ook voor andere doeleinden. In deze blog licht ik er 3 uit.

Lees verder

Een reactie plaatsen