Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

uitklapbare uitnodiging

Pareltje van Instagram: uitvouwbare uitnodiging

12 april 2019

We kwamen deze mooie, uitvouwbare uitnodiging tegen. Het kan makkelijk door de brievenbus, het valt op en het ziet er ook nog eens mooi uit!

In deze nieuwe rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Opvallend en uitnodigend

Een uitnodigende uitnodiging, is dat niet precies wat je wilt voor jouw evenement? 🙂 Ik heb vaker geschreven dat als je echt wilt opvallen het kan helpen om een uitnodiging per post te sturen. Dan kun je een gewoon soort ansichtkaartje maken, maar er is zoveel meer mogelijk.

Zo dacht de S-H-O-W conference er blijkbaar ook over. Dit evenement staat in het teken van data visualisatie. Dus dan maak je een visueel aantrekkelijke uitnodiging. Volgens mij vouwt iedereen zo’n uitnodiging wel even open. Dus de aandacht heb je in ieder geval te pakken hiermee.

Gaaf he? Als je op Instagram zit, volg ons daar voor meer inspirerende voorbeelden. En als je zelf wat tofs tegenkomt, deel het dan met de hashtag #eventgoodies of #eventprofsnl. Dan kunnen jullie ook elkaar inspireren!

Het ontwerp is van Caroline Cracco.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Trends 2018

Vlog: terugblikken en vooruitkijken tijdens nieuwjaarsborrel

Het is januari, dus we blikken nog event terug op 2017. En we kijken natuurlijk vooruit: wat hopen we dat de trends worden komend jaar?

Lees verder

FlapIt stimuleert social media interactie

Dit apparaatje is een handige teller voor social media interacties. Zet dit op je stand of evenement om mensen te stimuleren ook online de interactie met jou aan te gaan.

Lees verder
EventSummit

Vlog: Goodies spotten op EventSummit

EventSummit, voorheen BrancheContact, beloofde dit jaar groter te worden en zich meer te richten op eventbeleving. Het was dus weer tijd om goodies te spotten!

Lees verder

Plaats een reactie