uitklapbare uitnodiging

Pareltje van Instagram: uitvouwbare uitnodiging

12 april 2019

We kwamen deze mooie, uitvouwbare uitnodiging tegen. Het kan makkelijk door de brievenbus, het valt op en het ziet er ook nog eens mooi uit!

In deze nieuwe rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Opvallend en uitnodigend

Een uitnodigende uitnodiging, is dat niet precies wat je wilt voor jouw evenement? 🙂 Ik heb vaker geschreven dat als je echt wilt opvallen het kan helpen om een uitnodiging per post te sturen. Dan kun je een gewoon soort ansichtkaartje maken, maar er is zoveel meer mogelijk.

Zo dacht de S-H-O-W conference er blijkbaar ook over. Dit evenement staat in het teken van data visualisatie. Dus dan maak je een visueel aantrekkelijke uitnodiging. Volgens mij vouwt iedereen zo’n uitnodiging wel even open. Dus de aandacht heb je in ieder geval te pakken hiermee.

Gaaf he? Als je op Instagram zit, volg ons daar voor meer inspirerende voorbeelden. En als je zelf wat tofs tegenkomt, deel het dan met de hashtag #eventgoodies of #eventprofsnl. Dan kunnen jullie ook elkaar inspireren!

Het ontwerp is van Caroline Cracco.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Goodies spotten Locatietour
Organisatie

Goodies spotten bij de Locatietour

Op de Locatietour kun je niet alleen toffe locaties ontdekken, maar we doen er ook altijd genoeg inspiratie op. Het was weer tijd om goodies te spotten!

Lees verder
Entertainment

Mobiel theater De Klaagmuur geeft live commentaar

Deze twee oude mannetjes geven live commentaar en brengen daarmee een glimlach op het gezicht van jouw eventbezoeker.

Lees verder
Beurswand
Entertainment

Inspiratie: interactie met beursbezoekers

Laat je inspireren door dit slimme ontwerp waarbij beursbezoekers hun mening uitte door een touw te spannen aan een muur.

Lees verder

Een reactie plaatsen