uitklapbare uitnodiging

Pareltje van Instagram: uitvouwbare uitnodiging

12 april 2019

We kwamen deze mooie, uitvouwbare uitnodiging tegen. Het kan makkelijk door de brievenbus, het valt op en het ziet er ook nog eens mooi uit!

In deze nieuwe rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Opvallend en uitnodigend

Een uitnodigende uitnodiging, is dat niet precies wat je wilt voor jouw evenement? 🙂 Ik heb vaker geschreven dat als je echt wilt opvallen het kan helpen om een uitnodiging per post te sturen. Dan kun je een gewoon soort ansichtkaartje maken, maar er is zoveel meer mogelijk.

Zo dacht de S-H-O-W conference er blijkbaar ook over. Dit evenement staat in het teken van data visualisatie. Dus dan maak je een visueel aantrekkelijke uitnodiging. Volgens mij vouwt iedereen zo’n uitnodiging wel even open. Dus de aandacht heb je in ieder geval te pakken hiermee.

Gaaf he? Als je op Instagram zit, volg ons daar voor meer inspirerende voorbeelden. En als je zelf wat tofs tegenkomt, deel het dan met de hashtag #eventgoodies of #eventprofsnl. Dan kunnen jullie ook elkaar inspireren!

Het ontwerp is van Caroline Cracco.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrukte groente en fruit
Eten & Drinken

Opvallen met je merk? Bestel bedrukte groente en fruit

De laatste tijd schreven we over snoepgoed die je kunt laten bedrukken. Als je liever iets gezonders uitdeelt; kies dan voor bedrukte groente en fruit!

Lees verder
Eten & Drinken

Een mini-bar van een gehalveerde oldtimer Mini

De kofferbak van deze oldtimer Mini’s zijn omgetoverd tot mini-bar. Het ziet er niet alleen leuk uit, het kan ook een uitkomst zijn als je iets met auto’s wilt doen, maar een Mini net te groot is om binnen te krijgen.

Lees verder
Catchbox microfoon
Gadgets & Producten

Deze microfoon kun je door het publiek gooien

Een leuk item voor evenementen; de eerste microfoon ter wereld in kubusvorm die je door het publiek kunt gooien. 

Lees verder

Een reactie plaatsen