Robot als host

Pepper de robot als host van je evenement

3 november 2017

Een robot heeft een enorme aantrekkingskracht op je evenement. Wist je dat je hem ook een belangrijke rol kan laten spelen? Bijvoorbeeld als host!

Een mooi voorbeeld hiervan is de lancering van de campagne Nederland Leest. Dit jaar stond het in het teken van robotica. In diverse bibliotheken kun je in de maand november daarom een robot ontmoeten. Maar in de bibliotheek van Haarlem was Pepper de robot zelfs de host.

Meer dan een eyecatcher

Pepper kwam de bibliotheek binnen en kondigde de directrice aan. Zij vertelde vervolgens het doel van deze lancering. De robot sloot de opening af met een dans (samen met een danser) om vervolgens met de bezoekers op de foto te gaan. Uiteraard trok de robot veel bekijks en entertainde de aanwezigen.

Deze robot kan dus een mooie rol hebben op jouw evenement, meer dan alleen een eyecatcher. Hij kan bovendien ook fluiten, klappen, knikken, niezen en zelfs de Dab!

Wil je Pepper in actie zien? Bekijk dan mijn vlog op ons Youtube-kanaal.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Tijdelijke tattoos

Tijdelijke tattoos: 3 variaties

Op zoek naar tijdelijke tattoos voor een evenement? In deze blog lichten we 3 variaties uit. Leuk als cadeautje aan een bezoeker of om te gebruiken in combinatie met een foto-actie.

Lees verder
bezoekers stapsgewijs betrekken

Hoe je bezoekers stapsgewijs betrekt bij een onderwerp

Dit is een interessante case van een museum die je kunt doorvertalen naar een beurs of evenement. Het laat zien hoe je bezoekers stap voor stap meeneemt in een interactieve tentoonstelling.

Lees verder

Zangeres zingt openingsliedjes in een LED-jurk

In de speciaal voor haar gemaakte LED-jurk zingt Alma Nieto openingsliedjes. Daarmee kun je mooie animaties laten zien, jouw logo of de boodschap van jouw evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen