Robot als host

Pepper de robot als host van je evenement

3 november 2017

Een robot heeft een enorme aantrekkingskracht op je evenement. Wist je dat je hem ook een belangrijke rol kan laten spelen? Bijvoorbeeld als host!

Een mooi voorbeeld hiervan is de lancering van de campagne Nederland Leest. Dit jaar stond het in het teken van robotica. In diverse bibliotheken kun je in de maand november daarom een robot ontmoeten. Maar in de bibliotheek van Haarlem was Pepper de robot zelfs de host.

Meer dan een eyecatcher

Pepper kwam de bibliotheek binnen en kondigde de directrice aan. Zij vertelde vervolgens het doel van deze lancering. De robot sloot de opening af met een dans (samen met een danser) om vervolgens met de bezoekers op de foto te gaan. Uiteraard trok de robot veel bekijks en entertainde de aanwezigen.

Deze robot kan dus een mooie rol hebben op jouw evenement, meer dan alleen een eyecatcher. Hij kan bovendien ook fluiten, klappen, knikken, niezen en zelfs de Dab!

Wil je Pepper in actie zien? Bekijk dan mijn vlog op ons Youtube-kanaal.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Evenement op een eiland

Vlog: Je evenement op een eiland

Heb je er weleens aan gedacht om je zakelijk evenement op een van onze eilanden te organiseren? Het is heel dichtbij, maar het voelt toch als vakantie.

Lees verder

Een stoel of bank op een canvasdoek waar je in kunt zitten

Dit canvasdoek is niet alleen een leuke aankleding voor een evenement. Het verrassende is, dat je bezoekers er ook in kunnen zitten.

Lees verder
Een escape room in een caravan

Een escape room in een caravan

Haal een escape room naar jouw evenement met deze caravan. De Escapevan is geschikt voor groepjes van 4 tot 8 personen en duurt standaard een kwartier.

Lees verder

Plaats een reactie