Social media voor evenementen

Social media tips om jouw evenement te boosten

30 juni 2017

Vandaag is het Social Media Dag. Daarom hebben we 3 blogs voor je verzameld die je helpen om jouw evenement een boost te geven op social media.

15 ideeën om je evenement te promoten

Hoe zet je social media voor, tijdens en na je evenement in? Twee jaar geleden maakte ik hier een infographic over. Intussen weten we wel hoe het moet, maar misschien staat er nog iets tussen waar je in alle drukte niet meer aan gedacht hebt om op te pakken. Een goede opfrisser dus!

Snapchat inzetten? 2 to-do’s voor jouw evenement

Snapchat is alleen niet meer alleen voor jongeren. Wil je weten hoe je het kunt inzetten op een evenement? Wij geven je twee voorbeelden.

Nodig jij al bloggers uit?

Nodig bloggers uit op jouw evenement om meer bereik en naamsbekendheid te krijgen. Het geeft bovendien een boost op social media! Lees over de voordelen en hoe je het aanpakt.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt. Veel succes!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eventlocatie zoektocht

Tips voor de zoektocht naar de perfecte eventlocatie

Er zijn ontzettend veel eventlocaties, maar hoe vind je de juiste locatie voor jouw evenement? In deze blog helpen we je een eindje op weg in je zoektocht.

Lees verder
Gepersonaliseerd doek

Ontvang je bezoekers met een gepersonaliseerd doek

Gisteren op de Locatietour werden de bezoekers ontvangen met dit doek met hun eigen naam erop. Een leuk ontvangst en een handige manier om social media te boosten!

Lees verder

Laat je bezoekers energie opwekken met een speciale dansvloer

Een dansvloer die niet alleen vrolijk kleurt, maar door de stappen van de bezoekers ook energie opwekt. Een mooie combinatie van plezier en duurzaamheid. 

Lees verder

4 gedachten over “Social media tips om jouw evenement te boosten”

  1. Er is in deze tijd geen houden meer aan, we hebben zo veel verschillende kanalen om de evenementen op te promoten. Goed overzichtelijk artikel is dit en erg behulpzaam als je het even niet meer weet.

Een reactie plaatsen