entree evenement

Spectaculaire entree ideeën voor evenementen

12 juli 2018

Met de entree van jouw evenement kun je al meteen dat WOW-effect bereiken bij je gasten. Vandaag inspireer ik je met vernieuwende ideeën die jouw gasten versteld doen staan.

Volgens het (huisstijl)boekje

De rode loper kennen we allemaal. En ja, ook de groene, witte en blauwe loper kennen we. Maar je kunt een loper ook laten bedrukken met je eigen opdruk, volledig in jouw huisstijl. Een leuke manier om jouw gasten alvast in de juiste sfeer te brengen. Ideaal wanneer je op een grote evenementenlocatie bent. Zodoende kun je jouw gasten meteen doorverwijzen naar de juiste ruimte of zaal.

Naast een spannende loper zijn tunnels een geweldige manier om een overgang te creëren van de buitenwereld naar jouw evenement. Het gebruik van een projectietunnel, met of zonder audio, helpt mensen  in de juiste mindset te komen en zich voor te bereiden op wat er komen gaat. De toon is gezet!

Entree

Interactieve ontvangsten

Gebruik de ontvangst meteen om de interactie op te zoeken met je gasten. Breng ze in een goede stemming door een hartelijke begroeting bij de ingang door een paar thema-dames. Helemaal fijn als ze net een lange reis achter de rug hebben of zelfs een file. Trakteer ze met een cocktail, een lekker hapje of give-away, geheel in stijl met het evenement. Of creëer een fotomoment die jouw gasten niet willen missen. Dit zorgt meteen voor exposure op sociale media, want gasten zullen de bijzondere foto’s met hun netwerk willen delen.

Gebruik een doorsluisruimte

De term zegt je wellicht niet zo snel iets, maar ik weet zeker dat je het fenomeen doorsluiskamers kent! Deze type ruimtes worden wereldwijd toegepast bij diverse attracties in pretparken. Een voorbeeld: op de evenementenlocatie worden bezoekers naar een kamer gebracht. Als iedereen binnen is, gaan de lichten uit en begint de show. Terwijl je in de kamer bent, verandert de sfeer, muziek en eventuele projectie. Dit zet echt de toon voor de rit die komen gaat. Richt een ruimte in waar je  gasten bij ontvangst meteen in groepjes opvangt. Dit is ook meteen een mooie manier om mensen gefaseerd toegang te geven tot jouw evenement.

Zoek je meer inspiratie? We hebben vaker blogs geschreven over creatieve entrees.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Digitaal volleybalnet

Deel jouw boodschap op dit digitale volleybalnet

Organiseer je een volleybalwedstrijd, bekijk dan dit digitale volleybalnet. Hierop kun scores vermelden, teksten plaatsen en zelfs afbeeldingen.

Lees verder
Geprinte vloer van vinyl

Opvallen op een evenement doe je met een customized vloer

Je kan tegenwoordig van alles customizen. Ook vinyl vloeren. Niet alleen leuk om het te matchen qua uitstraling, maar je kunt een eigen ontworpen vloer ook effectief inzetten voor jouw merk.

Lees verder
Bezoekers beinvloeden

Bezoekers subtiel beïnvloeden met tape

Wil je zorgen dat jouw bezoekers een bepaalde route nemen of gangpad kiezen op een beurs? Beïnvloed ze subtiel met een rolletje tape!

Lees verder

1 gedachte over “Spectaculaire entree ideeën voor evenementen”

Een reactie plaatsen