Standbouw van pop-up pallets

1 februari 2018

Inhaken op de trend van duurzaamheid en fairtrade produceren. Met pallets kun je veel, heel veel. Val op! Complete interieurs en standbouw met een unieke en creatieve uitstraling.

Bewust ondernemen

Er is veel keus op het gebied van meubels en interieurconcepten voor evenementen en beurzen. Iedereen wil een opvallende, unieke en uitnodigende stand. En dan het liefst ook nog laagdrempelig en aansluitend bij de producten of dienst. Met pallets kun je alle kanten op. Duurzaam, fairtrade en milieuvriendelijk. Precies de trends die passen bij vooruitstrevende merken en organisaties. De pallets worden in Nederland geproduceerd uit Europees massief hout en zijn FSC gekeurd. Pallethout is relatief goedkoop in vergelijking met andere materialen. Huur de elementen in voor een eenmalig evenement of koop meteen eigen, unieke meubels die je kunt inzetten op meerdere beurzen.

Pallets

Net als Lego

Als opdrachtgever of eventplanner ben je volledig betrokken bij het proces. Van idee tot uitvoering. “Think outside the pallet” is helemaal waar. Het modulaire systeem is inzetbaar voor allerlei evenementen. Een complete bar, tafels, loungebanken, balies en standbouw, zoals Lego bouw je een eigen concept vanaf de grond op. Elk element passend bij het geheel. Het ontwerp van pallets wordt vooraf getoond aan de hand van een maquette. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Pallets zijn een duurzame en betaalbare keuze, ik ben fan!

Bekijk de mogelijkheden en voorbeelden op popuppallets.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

park zakelijk afhuren
Locaties

3 Parken die je volledig kunt afhuren voor een evenement met overnachting

Een park zakelijk afhuren is ideaal voor grootschalige evenementen waarbij je een overnachting wilt aanbieden. Als je ook nog een bijzondere locatie wilt, bekijk dan deze 3 parken. 

Lees verder
Gadgets & Producten

De voor- en nadelen van een digitale goodiebag

Tegenwoordig kun je een goodiebag ook digitaal versturen. De voor- en nadelen op een rij! 

Lees verder
Snapchat evenement
Organisatie

Snapchat inzetten? 2 to-do’s voor jouw evenement

Snapchat is niet meer alleen voor tieners. Ik geef je 2 manieren om Snapchat effectief in te zetten op jouw evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen