Ludiek vervoer

Start de eventbeleving al met het vervoer

26 juli 2016

Bij deze vervoersmiddelen begint de eventbeleving al vanaf het station of parkeerplaats! 

Laat jij vervoer inzetten vanaf een parkeerplaats of treinstation naar de evenementlocatie? Je kunt een gewoon busje of golfkarretje inzetten, maar als je budget hebt, laat je dan inspireren door onderstaande voorbeelden.

Betoverende taxibusjes

In India worden ze steeds creatiever met hun Tuktuk’s. Dit doen ze door simpelweg bedrukte doeken te gebruiken voor de bekleding. Niet alleen de stoelen, maar ook de wanden en het dak zijn bekleed. Van abstracte kleuren en patroontjes, tot Van Gogh-kunstwerken. Ik vind het een leuke manier om je eventbezoekers alvast in de stemming te laten komen.

taxi-india

Mobiele museumhal

Tijdens de Huishoudbeurs werden voorbijgangers verrast door een mobiele stand, dat een busje leek te zijn. Ze stapten in het busje, gingen zitten in een ruimte dat op een museumhal leek en voor ze het wisten, reden ze weg. Bij het Rijksmuseum werden ze afgezet voor een VIP-rondleiding.

Zo’n busje zou je ook in kunnen zetten als vervoersmiddel naar jouw evenementlocatie, helemaal in de sfeer van het thema van het evenement.

museumhal-busje

Fitnessbus voor sportieve evenementen

In Engeland wil een fitnessclub een bus verbouwen tot mobiele fitnesszaal, zodat forenzen hun tijd efficiënt konden benutten. Tijdens hun reis kunnen ze in de bus bijvoorbeeld de crosstrainer op.

Zoiets zou je ook kunnen inzetten voor een sportief evenement. Al zal het wel een uitdaging worden om zoiets te kunnen namaken. Maar als je budget hebt, dan is er veel mogelijk!

103642451-EXTERNAL-BUS-2.600x400

Partybus

Als je het wat eenvoudiger wilt houden, dan kun je natuurlijk ook gewoon een party- of VIP-bus huren. Deze bussen zijn al helemaal stijlvol ingericht. Deze bussen zijn ook handig als je meerdere mensen tegelijk wilt meenemen.

partybus

Er zijn volgens mij veel meer originele vervoersmiddelen die je helemaal kunt customizen. Ik hoor het graag als jij ook nog een goede tip hebt!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Is het kunst of is het snoep?

Op beurzen krijg je weleens een rolletje pepermuntjes of een doosje chocolaadjes. Als je iets wilt dat mensen echt herinneren of bewaren, dan is er nog prachtige snoepkunst.

Lees verder
Snapchat evenement

Snapchat inzetten? 2 to-do’s voor jouw evenement

Snapchat is niet meer alleen voor tieners. Ik geef je 2 manieren om Snapchat effectief in te zetten op jouw evenement.

Lees verder
Ludiek ontvangst

Vlog: meest ludieke ontvangst ooit op ShowKees

Ik bezocht een creatief festival vol makers die hun concepten tonen aan eventplanners. Het ontvangst was het meest spectaculaire van de dag. Ik werd ontvangen als een BN’er, supergaaf!

Lees verder

Plaats een reactie